Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


28.02.2019

Протягом 2018 року надано 4211 адміністративних послуг


Договір заключений з 14 сільськими радами з питань надання адміністративних послуг з реєстрації місця проживання


18 лютого 2019 року на 17 сесії VII скликання Гребінківської міської ради було заслухано Звіт про реалізацію Договору про співробітництво територіальних громад в частині делегування повноважень у сфері ведення Реєстру територіальних громад в 2018 році.

Договір заключений з 14 сільськими радами з питань надання адміністративних послуг з реєстрації місця проживання.

Протягом 2018 року надано 4211 адміністративних послуг
 

Хотілося б відмітити, що такий Договір є єдиним в Україні (у сфері ведення Реєстру територіальних громад), який зареєстрований Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства 12.04.2016р.  № 36.

На реалізацію Договору в 2018 році витрачено 629 981 (Шістсот двадцять дев’ять тисяч дев’ятсот вісімдесят одна) грн.

В рамках реалізації Договору протягом 2018 року за наданням платних адміністративних послуг звернулося 2431 громадян, з них:
 
- з питань реєстрації місця проживання - 1323 громадян;
- з питань зняття з реєстрації місця проживання – 1108 громадян;

За наданням безкоштовних адміністративних послуг (з питань видачі довідок про реєстрацію та зняття з реєстрації місця проживання, з питань перейменуванням назв сіл та вулиць звернулося  1780 громадян.

Постійно триває робота по виготовленню картотеки по приватних будинках м.Гребінка, так як така картотека взагалі була відсутня на момент створення відділу. Станом на 18.02.2019р. виготовлено картотеки на 2158 приватних будинків.

Щовівторка надаються відомості про реєстрацію або зняття з реєстрації місця проживання до Державної міграційної служби для занесення до Єдиного державного демографічного реєстру.

Щомісячно відділу ведення Державного реєстру виборців надаються відомості, на підставі яких здійснюється поновлення бази даних Державного реєстру виборців. Уточнення реєстраційних даних виборців здійснюється на постійній основі.

А також до Гребінківського районного військового комісаріату щомісячно надаються відомості про зареєстрованих та знятих осіб, які стоять на військовому обліку.

Відділ постійно співпрацює з Гребінківським районним судом, виконавчою службою, Гребінківським РС УДМС, сектором з питань пробації, де надаються відомості на запити про реєстрацію/зняття місця проживання осіб. Надійшло 1160 запитів стосовно реєстрації осіб, які були вчасно розглянуті та надано обґрунтовані та повні відповіді у терміни, передбачені чинним законодавством.

Схожі матеріали:
👁 765
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: реєстр, Реєстрація, Договір, адміністративні послуги




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ