Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


02.06.2022

Робоча зустріч з метою превентивної роботи із суб’єктами пробації


Розглянуто проблемні питання, які можуть виникати після звільнення осіб з установ виконання покарань, та шляхи їх вирішення


Робоча зустріч з метою превентивної роботи із суб’єктами пробації

01.06.2022 року відбулася робоча зустріч начальника Лубенського районного сектору пробації №1 Лариси Туманевич з представниками центру соціальних служб, центру зайнятості, безоплатної правової допомоги та відділення поліції №1 сектору поліцейської діяльності №1 територіальної громади Гребінківщини.

В ході зустрічі відбулося обговорення питань спільної соціально-виховної та превентивної роботи з суб’єктами пробації та забезпечення процесу ресоціалізації осіб, які засуджені до покарань не пов’язаних з позбавленням волі.

Розглянуто проблемні питання, які можуть виникати після звільнення осіб з установ виконання покарань, та шляхи їх вирішення. Учасниками заходу визначено спільні дії, здійснено обмін інформацією щодо виявлення сімей із дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах, осіб молодіжного віку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З початку війни на Полтавщині одружилися 3145 пар

Підводячи підсумок, представник органу пробації зазначила, що об’єднання зусиль усіх структур, які працюють з особами у конфлікті з законом, розширює можливості попередження та мінімізації рецидивної злочинності в Гребінківській громаді через усунення її причин.

Схожі матеріали:
👁 432
Категорія: Актуально
Теги: превентивна робота, суб’єкти пробації




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ