Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


10.03.2016

Розпорядження голови Районної державної адміністрації № 61 від 24.02.2016


Про вартість харчування дітей та розмір батьківської плати за харчування у дошкільних навчальних закладах


Розпорядження голови Районної державної адміністрації № 61 від 24.02.2016    

Про вартість харчування дітей та розмір батьківської плати за харчування у дошкільних навчальних закладах району у 2016 році

Відповідно до статей 6, 22 Закону України "Про місцеві державні адміністрації", п. 2, 4, 5 статті 35 Закону України "Про дошкільну освіту" (із змінами), постанови Кабінету Міністрів України від 26 серпня 2002 року № 1243 "Про невідкладні питання діяльності дошкільних та інтернатних навчальних закладів" (із змінами), додатку 2 до Норм харчування у навчальних та оздоровчих закладах, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 22 листопада 2004 року № 1591, рішення другої сесії Гребінківської районної ради Полтавської області сьомого скликання "Про встановлення розміру батьківської плати в дошкільних навчальних закладах району" від 14 січня 2016 року:

1. Встановити вартість харчування однієї дитиниза один день перебування у дошкільних навчальних закладах Гребінківського району відповідно до режиму роботи закладів (10,5 год.) та відповідного віку дітей від 3 до 6 (7) років 26 грн. 30 коп.

2. Установити розмір плати для батьків або осіб, які їх замінюють, за харчування однієїдитини за один день перебування у дошкільних навчальних закладах:
1) міста Гребінка у розмірі 13 грн. 15 коп.;

2) селах Гребінківського району у розмірі 7 грн. 89 коп.
3. Установити розмір плати за харчування однієї дитини за один день перебування у дошкільних навчальних закладах для батьків або осіб, які їх замінюють, у сім'ях яких виховується троє і більше дітей:
1) міста Гребінка у розмірі 6 грн. 58 коп.;

2) селах Гребінківського району у розмірі 3 грн. 95 коп.
4. Від плати за харчування дитини звільняються:
1) батьки або особи, які їх замінюють, у сім'ях, у яких сукупний дохід на кожного члена сім'ї за попередній квартал не перевищував рівня забезпечення прожиткового мінімуму (гарантованого мінімуму), який щороку встановлюється законом про Державний бюджет України для визначення права на звільнення від плати за харчування дитини у державних і комунальних дошкільних навчальних закладах;

2) діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти-інваліди, діти із сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України "Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім'ям";

3) діти вимушених переселенців з зони антитерористичної операції, діти учасників антитерористичної операції, а також діти загиблих під час проведення антитерористичної операції.
5. Відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації (Бігун Н.О.) спільно з юридичним сектором апарату райдержадміністрації(Децик A.B.) в п'ятиденний термін подати це розпорядження на державну реєстрацію до Гребінківського районного управління юстиції.

6. Сектору з питань внутрішньої політики, взаємодії з правоохоронними органами, оборонноїта мобілізаційноїроботи апарату райдержадміністрації (Федоренко Т.В.) забезпечити в десятиденний термін після реєстрації оприлюднення цього розпорядження в засобах масової інформації.

7. Це розпорядження набуває чинності з дня його офіційного опублікування.

8. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Голова районної державної адміністрації В. РОСПОПОВ.
Проект розпорядження підготовлено відділом освіти, молоді та спорту райдержадміністрації

 
Начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Н.БІГУН.


Схожі матеріали:
👁 1038
Категорія: Лубенська РДА
Теги: Харчування, вартість харчування




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ