Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.03.2015

Семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи ЗНЗ


13 березня відбувся семінар заступників директорів загальноосвітніх шкіл Гребінківщини


Семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи ЗНЗ13 березня 2015 року в залі засідань відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації відбувся семінар заступників директорів загальноосвітніх шкіл Гребінківського району з навчально-виховної роботи.

В ході семінару обговорювалися наступні питання:
1. Про атестацію педагогічних працівників у 2015 році.

2. Про конкурс «Україна у мріях дитини».

3. Про курсову перепідготовку вчителів ЗНЗ району.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полтавські піраміди

Дикий В.Г., методист районного методичного кабінету, зосередив увагу присутніх на деяких особливостях проходження атестації педагогічних працівників у 2014-2015 навчальному році. Зокрема наголосив на важливості дотримання нормативно-правових аспектів щодо цього питання.

Бузало К.І., методист райметодкабінету, повідомила  дату проведення щорічного конкурсу за підтримки податкової служби «Країна очима дитини», детально ознайомила з положенням про даний конкурс.

Джеріхова А.І., завідуюча районним методичним кабінетом, ознайомила завучів з графіком курсової перепідготовки вчителів загальноосвітніх навчальних закладів у 2015 році.
 
Відділ освіти Гребінківської РДА


Схожі матеріали:
👁 1852
Категорія: Актуально
Теги: Гребінківщина, школа, семінар




Всього коментарів: 1

0
1 Правда   (19.03.2015)
Дикого і Джеріхову - на смітник історії! Дорогу молодим!
І чого не написано, що там затвержували розцінки на медалі? начинаються ж педагогічні директорські жнива і чорна полоса для батьків

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ