Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


25.10.2016

Сервіс Яндекс. Таксі починає роботу в Україні


Таксі Яндекс працює за договором тільки з таксопарками, у яких не менше за 100 машин


Сервіс Яндекс. Таксі починає роботу в Україні Сервіс Яндекс. Таксі виходить на український ринок і починає свою роботу в Києві. Онлайн таксі Яндекс планували запустити ще в 2013 році, але з низки причин відклали його запуск.

Додаток Яндекс Таксі дає можливість викликати таксі без дзвінка, використовуючи смартфон або планшет. Термін подачі авто становить у середньому 4-5 хвилин, а вся інформація про машину і водія доступна онлайн.

У Києві тариф таксі становитиме щонайбільше 15 гривень за перші 2 км шляху, а далі – 4,5 грн/км у місті і 6,5 грн/км за містом. Клієнт може розплатитися як готівкою, так і банковою карткою. Сервіс Яндекс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Автомобили б/у, которые не стоит покупать даже в Германии

Таксі було запущено в 2011 році. Нині він функціонує в Росії, Білорусі, Вірменії, Грузії та Казахстані. Таксі Яндекс працює за договором тільки з таксопарками, у яких не менше за 100 машин. Загалом служба таксі Яндекс охоплює близько 70 000 авто з 600 таксопарків.

Схожі матеріали:
👁 996
Категорія: Прес-реліз
Теги: україна, Сервіс Яндекс, таксі




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ