Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


28.11.2015

Шановні учасники дорожнього руху - дотримуйтесь правил!


Пам’ятайте – втрачене життя повернути неможливо, тож цінуйте його


Шановні учасники дорожнього руху - дотримуйтесь правил!Працівники поліції Полтавщини, які здійснюють нагляд за безпекою дорожнього руху, звертають увагу громадян на збільшення кількості травмованих та загиблих в результаті дорожньо-транспортних пригод на території області.

Тільки за останні дві доби в області поліцією зареєстровано сім дорожньо-транспортних пригод, у яких троє людей загинуло та п’ятеро – травмовано, з них одна дитина.

Правоохоронці нагадують учасникам дорожнього руху про те, що ніхто не застрахований від можливості стати учасником дорожньо-транспортної пригоди. Щогодини на дорогах України гинуть люди, а десятки отримують поранення, травми, стають інвалідами і каліками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині чоловік викрав металобрухт, щоб купити спиртні напої

Працівники поліції Полтавщини звертаються до всіх учасників дорожнього руху з проханням не наражати себе та інших на небезпеку. Не забувайте використовувати засоби індивідуального захисту, зважайте на погодні умови, а також дотримуйтеся швидкісного режиму руху та вимог дорожніх знаків.

І пам’ятайте – втрачене життя повернути неможливо, тож цінуйте його.
 
Відділ Управління превентивної діяльності ГУНП в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 942
Категорія: Актуально
Теги: Правила, дорожній рух




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ