Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


16.04.2018

Що очікує долар, євро та рубль на цьому тижні (16 -22 квітня)?


Сильних коливань долара до гривні на цьому тижні аналітики не очікують


Що очікує долар, євро та рубль на цьому тижні (16 -22 квітня)? На минулому тижні національна валюта послабилась. Які прогнози дають експерти щодо курсу валют на цьому тижні, з 16 до 22 квітня 2018 року,

Зростання котирувань на міжбанківському валютному ринку через зниження пропозиції валюти і активізації покупців має шанс продовжитися і на поточному тижні. Навряд чи воно буде істотним, але у безготівкового долара є шанс ще кілька вирости. Готівковий ринок буде пильно стежити за подіями на міжбанківському валютному ринку, і в разі зростання безготівкового долара готівковий також може вирости, повідомляє сайт «Курс денег».
  • Сильних коливань долара до гривні на цьому тижні аналітики не очікують: готівковий долар, швидше за все, буде торгуватися в діапазоні 26,00-26,30 гривень.
Курс євро в Україні буде цілком визначатися як тенденціями на світовому валютному ринку, так і тим, наскільки зміниться ціна готівкового долара до гривні. Очікуваний діапазон коливань євро в світі збережеться: 1,2200-1,2450 долара за євро.
  • В Україні готівковий євро на поточному тижні буде торгуватися в діапазоні 32,10 - 32,60 гривень за один євро.
Що стосується російського рубля, спрогнозувати його руху на цьому тижні стає все складніше, тому що політичні чинники ризику виходять на перший план, відтісняючи економічні. Однозначно лише те, що рубль на поточному тижні утримається вище 60 рублів за долар; цей рівень, за твердженням аналітиків, став сильним рівнем підтримки. Діапазон коливань можливий від 60 до 65-66 рублів за долар. Якщо ж події розвиватимуться за найгіршим сценарієм, можливо і більш істотне падіння рубля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині знайшли в роздягальні дитячого садка змію, занесену до Червоної книги України
  • В Україні ціна готівкового рубля може коливатися від 4,05-4,10 до 4,35-4,40 гривень за 10 російських рублів.
До речі, сьогодні, 16 квітня 2018 року, у Гребінці долар продавали за 26,26 гривень.

Схожі матеріали:
👁 983
Категорія: Прес-реліз
Теги: рубль, курс, Євро, долар




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ