Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


02.08.2018

Що таке Імідж Клуб: шалені гроші чи чергові шахраї?


Аби не боятися потрапити на гачок шахраїв, потрібно вміти відрізняти вигоду від обману


Щотаке Імідж Клуб: шалені гроші чи чергові шахраї?Коли тобі пропонують виграти скажені гроші, хоч на хвилинку, а відкидаєш свій скепсис і починаєш планувати, куди витратиш приз.

Так відбувається і з тими, хто отримує листи від Імідж Клубу: впевнені, ви теж хоч раз знаходили їх конверти у своїй поштовій скриньці. Але що це насправді: спокуслива пропозиція чи черговий «розвод»?

Аби не боятися потрапити на гачок шахраїв, потрібно вміти відрізняти вигоду від обману. Зацікавившись розсилками від Імідж Клубу, саме на їх прикладі ми і вирішили перевірити, наскільки це все законно та чи є реальний шанс отримати обіцяні гроші.

Перш за все, потрібно ознайомитися з сайтом компанії. У шахраїв він зазвичай має лише одну сторінку, без детальних умов проведення акції та інформації про історію компанії та її діяльність у минулому. У Імідж Клубу сайт багаторівневий, на ньому розміщено усю необхідну інформацію, та навіть інтерв’ю з попередніми переможцями та відео-звіти про вручення призів.

Щотаке Імідж Клуб: шалені гроші чи чергові шахраї?
 

Але одного лише сайту недостатньо, аби переконатися, що компанія – не справа рук шахраїв. Тож наступний пункт – правила акції. Шахраї просто обіцяють вам виграш, не розповідаючи, як ви можете його отримати, які документи потрібно буде підписати та як саме визначатиметься володар призу. Тож обов’язково пошукайте офіційні правила проведення акції.

На сайті Імідж Клубу вони є, і оформлені саме так, як повинні: із підписами та печатками організаторів, конкретними датами проведення акції та усіма деталями, прописаними юридично вірною мовою. Якщо ж вам пропонують короткий опис правил на кшталт «купи і отримай», а повного тексту ніде немає, швидше за все, це той шахрайський гачок, про який ми писали на початку статті.

 
Щотаке Імідж Клуб: шалені гроші чи чергові шахраї?
 

І, звичайно ж, не забувайте про репутацію компанії. Варто орієнтуватися не на «баба бабі сказала», а на більш авторитетні ресурси. Приміром, якщо про цю компанію є згадки на великих новинних сайтах (у позитивному ключі, звичайно ж), то вона і справді варта довіри. А найбільш вагомим аргументом у пресі варто вважати публікації про проведення розіграшів та вручення призів: якщо про це пишуть авторитетні видання, то усе і справді відбувалося відповідно до закону.

Пройшовшись по цим пунктам, ми переконалися, що Імідж Клуб дійсно проводить розіграші і вручає реальні призи. Але варто пам’ятати, що чесність однієї компанії не свідчить про добросовісність інших.Тож не сахайтеся пропозицій виграти приз, але перш ніж брати участь в акції, дізнайтеся більше про її організатора та вбережіть себе від неприємних наслідків!

Схожі матеріали:
👁 2701
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: шахраїв, Імідж Клуб, вигода, обман




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ