Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


26.08.2016

Школи Полтавщини до нового навчального року отримають близько 700 комп'ютерів


У школи Полтавської області цьогоріч буде завезено близько 700 нових комп'ютерів


Школи Полтавщини до нового навчального року отримають близько 700 комп'ютерівУ школи Полтавської області цьогоріч буде завезено близько 700 нових комп'ютерів. Про це повідомила заступник керівника департаменту освіти та науки Полтавської ОДА Галина Власюк.

"У новому навчальному році Полтавщина, як і більшість областей України, отримає гуманітарну фінансову допомогу від Китайської Народної Республіки. Згідно з планом, у навчальні заклади області буде завезено близько 700 нових комп’ютерів", − зазначила Г. Власюк.

Загалом на Полтавщині підготовка до нового навчального року триває. Згідно з даними департаменту, враховуючи прогнозовані показники, очікується функціювання 688 загальноосвітніх навчальних закладів усіх типів і форм власності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині кожен четвертий випускник 2016 року не зміг здати ЗНО

З них 23 − інтернатних закладів обласного підпорядкування, де приступлять до навчання майже 128,4 тис. учнів. Очікуваний набір учнів до перших класів становить майже 13 тис. дітей.

Створено умови для навчання дітей з особливими потребами, зокрема у 80 школах організовано інклюзивне навчання для 200 дітей у 150 класах.

Схожі матеріали:
👁 1140
Категорія: Шкільний екран
Теги: школи, комп'ютер, Полтавщина




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ