Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.11.2021

Штучне запліднення та його ціна у Києві в "Медичному центрі ІГР"


Середня ціна ЕКЗ в Україні без урахування вартості медикаментів становить від 1 до 1,5 тисяч доларів


Штучне запліднення стало справжнім проривом у лікуванні складних форм безпліддя у чоловіків та жінок. Ця репродуктивна технологія щорічно дає надію на довгоочікуване батьківство та материнство тисячам пар у всьому світі. Його розшифровка – екстракорпоральне запліднення, означає, що зачаття відбувається поза материнського організму, в лабораторних умовах. Після цього вже готовий ембріон переміщається у порожнину матки пацієнтки. Через 10-14 тижнів діагностується вагітність.

Для багатьох сімей сьогодні ЕКО – єдиний шанс та надія обзавестися довгоочікуваним потомством та стати батьками здорового малюка.

Щоб пройти лікування безпліддя за допомогою штучного запліднення, про яке детально ви можете дізнатися за посиланням https://igr.com.ua/treatment/advanced/ivf-fertilization, варто звернутися до спеціалізованої клініки – "Медичного центру ІГР" у Києві. Ми працюємо у сфері репродукції не перший рік та пропонуємо широкий спектр послуг з діагностики порушень фертильності та лікування безпліддя різних видів. У процесі терапії активно використовуються передові репродуктивні технології, які довели свою ефективність та вже допомогли тисячам бездітних пар у всьому світі.


Штучне запліднення ЕКО (ЕКЗ) з вибором статі дитини Київ
 

Де пройти лікування безпліддя чоловікам та жінкам в Україні?

Надзвичайно важливо своєчасно звернутися до спеціалізованого медичного центру та знайти грамотного лікаря, який визначить першопричини безпліддя, складе індивідуальну програму лікування. У "Медичному центрі ІГР" працюють провідні лікарі-гінекологи, репродуктологи, генетики, андрологи, ембріологи. Ви можете записатися на консультацію за телефонами та приїхати до клініки для діагностики та лікування з будь-якого регіону України. Ми проводимо прийом пацієнтів у зручний час та гарантуємо індивідуальний підхід до кожної пари.

Скільки коштуватиме лікування безпліддя у ЕКО клініці IGR у Києві?

Середня ціна ЕКЗ в Україні без урахування вартості медикаментів становить від 1 до 1,5 тисяч доларів. З урахуванням вартості медикаментів вона може збільшуватись у півтора-два рази.

Програма ЕКО передбачає:

  • Повне обстеження обох партнерів щодо безпліддя за допомогою сучасних технологій та методів діагностики.
  • Вибір ефективної програми лікування.
  • Проведення протоколу ЕКО у тому форматі, який рекомендував лікар.
  • На ефективність терапії дуже впливає настрій пари. Дуже важливо вірити в успіх терапії та максимально дотримуватись рекомендацій лікаря.
  • Середня результативність ЕКЗ у першому протоколі у нас становить від 30 до 40% та збільшується з кожним наступним протоколом до 60%.

Що впливає на ефективність лікування методом ЕКЗ?

Важливу роль відіграє основний діагноз та вік пацієнтів. Так, у молодих батьків шанси на успішну вагітність вищі. Ця здатність швидко знижується після 35 років. Після 45-річного віку шанси завагітніти не перевищують 5%.

На ранніх стадіях лікування безпліддя методом ЕКО ймовірність успішного зачаття, виношування та народження здорового малюка набагато вища.

Кваліфікація наших фахівців дозволяє досить швидко досягти поставленої мети з мінімальними ризиками для здоров'я та фінансовими витратами для кожної сім'ї.

Сама технологія штучного запліднення активно застосовується понад 2 десятиліття. За цей час ЕКО вже допомогло завагітніти та народити дитину кільком мільйонам пар із різних країн світу.

В Україні ЕКО стає дедалі популярнішою послугою. Усьому провина постійно зростає рівень безплідності серед молодих пар репродуктивного віку, а також доступна ціна послуги у порівнянні з вартістю штучного запліднення за кордоном.



Схожі матеріали:
👁 332
Категорія: Прес-реліз
Теги: безпліддя, лікування методом ЕКЗ, штучне запліднення, лікування безпліддя




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ