Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


14.07.2021

Складено ТОП-5 найбільш страхітливих технологій найближчого десятиліття


Калькулятор смерті. Новинка дозволяє з високою часткою ймовірності визначити час відходу з життя літнього пацієнта.


Стало відомо, які технологічні новинки лякають людство найбільше.

Примітно, що в ТОП-5 потрапили розробки не з розряду наукової фантастики, а реальні технології, які будуть втілені в життя в самому найближчому майбутньому, тобто в найближче десятиліття.

На даний момент страхітливі розробки проходять тестові випробування.


Управління настроєм

Калькулятор смерті

Новинка дозволяє з високою часткою ймовірності (знову ж, за словами розробників) визначити час відходу з життя літнього пацієнта.

В основу розрахунку беруться результати медичних аналізів, а також відомості про вроджених і набутих хронічних захворюваннях.

Управління настроєм

Про цю розробку до недавнього часу було мало що відомо. Новинка зчитує певні показники організму користувача і, виявивши підвищений рівень стресу, подає сигнал. В результаті мозок отримує деяке задоволення. Розробники обіцяють взяти під контроль стрес, пригнічений стан і навіть нервозність.

Прилад для росту волосся

Новинка, що нагадує велосипедний шолом, за допомогою лазерного випромінювання, спрямованого на волосяні цибулини, стимулює ріст волосся. Разом з цим від ризику випадання будуть захищені решту волосся користувача. Ефект можна побачити через кілька тижнів.

Мотиваційний браслет

На перший погляд пристрій нагадує звичайний фітнес-трекер. Однак ця розробка не просто зчитує показники організму, але при нагоді стимулює власника електричним розрядом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчені створили програму для визначення емоцій в тексті

Новинка призначена для тих, хто вирішив розлучитися зі шкідливими звичками.

Смарт-ремінь

Схожий за призначенням пристрій, призначений для контролю вживання їжі. Виявивши перевищення норми з'їденої їжі, новинка почне просто здавлювати живіт господаря.

Схожі матеріали:
👁 596
Категорія: Технології
Теги: новинки, здоров'я, майбутнє, гаджети, звички




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ