Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


10.12.2016

Слободо–Петрівська школа: Урок мужності


В Слободо-Петрівській школі пройшла зустріч учнів з головою ради ветеранів Слободо-Петрівської сільської ради


Слободо–Петрівська школа: Урок мужностіНе одну війну пережив наш народ, пройшовши через розруху, страждання, смерть, скалічені людські долі. І здавалося б, що весь світ виніс урок із тих страшних лихоліть.

І вже ніхто не наважиться розпочати нове кровопролиття.

Та, на жаль, знов з'являються солдатські могили на нашій землі, знов покрили чорними хустками голови солдатські матері, знов наші односельці полишають свої домівки, стаючи на захист рідної землі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тарасівська школа: 1 грудня - Всесвітній День боротьби зі СНІДом

Напередодні свята Дня збройних сил України в Слободо-Петрівській загальноосвітній школі пройшла зустріч учнів 5-11-х класів з головою ради ветеранів Слободо-Петрівської сільської ради Коваленком Григорієм Петровичем, який розповів про високий патріотизм наших земляків, проявлений у роки другої світової війни, на сході країни, на майдані.

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, "ВКонтакте" та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.

 






 
Слободо–Петрівська ЗОШ І – ІІІ ст.


Схожі матеріали:
👁 999
Категорія: Шкільний екран
Теги: Слободо–Петрівська школа, Grebenka.com, шкільний екран, Урок мужності, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ