Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


29.03.2019

Смартфони OnePlus (Ван Плюс). Купуємо якісні смартфони


Смартфон має відразу три камери


На даний момент, практично кожна людина є власником сучасного і багатофункціонального смартфону. Ці пристрої дозволяють нам підтримувати зв'язок з близькими і рідними людьми, а також скрашують дозвілля. Проте, як вибрати смартфон, який максимально точно відповідатиме усім встановленим до нього вимогам і відрізнятиметься доступною, вигідною вартістю?

На просторах інтернет магазину STYLUS, представлені смартфони oneplus 6t, які радують високою якістю і економічною вартістю. Кожен той, хто бажає має можливість придбати смартфон, який прослужить вірою і правдою упродовж максимально тривалого періоду часу.


Смартфони OnePlus (Ван Плюс). Купуємо якісні смартфони
 

Дизайн, який зачаровує

Екран смартфону OnePlus 6t досягає своєї межі, практично уся передня частина смартфону є функціональною частиною дисплея. Корпус виконаний із загартованого скла Gorilla Glass 6, яке забезпечить зручність у використанні. З урахуванням ваги і товщини, ергономічність OnePlus 6t гарантована.

Інновації в зручності і безпеці

OnePlus 6t оснащений інноваційною технологією Screen Unlock. Вбудований під екран сканер відбитків пальців дозволить розблоковувати Ваш пристрій легким торканням екрану. Навіть з мокрими пальцями. Screen Unlock є найшвидшою технологією підекранних сканерів на ринку. Крім того, смартфон відмінно захищений від попадання води, головне не плавати із смартфоном.

Дисплей поза рамками

Тепер це дисплей з діагоналлю 6,41 дюйма. Його розширення складає 2280 х 1080 точок. Співвідношення сторін екрану складе 19,5: 9. Прекрасна передача кольорів DCI - P3, широкі кути огляду і глибина кольору. Наявність режиму для читання допоможе Вашим очам зберегти зір і захистить від втоми.

Особливості One Plus 6t

Смартфон має відразу три камери. На фронтальній частині розташований модуль на 24 MP. Він припаде до вподоби любителям селфі та відеозв'язку, оскільки якість знімків і запису відео буде на висоті. А режим портретної зйомки підніме якість знімків на новий рівень. Основна камера має відразу два модулі. 16 МП 20 МП. Спеціальна технологія Nightscape дозволить Вам робити відмінні кадри навіть в умовах низької освітленості.

У телефоні також є усі необхідні модулі. Це передусім NFC, Bluetooth 5 і Wi - Fi. Також Ван Плюс 6, який підтримує фірмову функцію швидкої зарядки "Fast Charge", вона зможе забезпечити Ваш пристрій зарядом на увесь день, всього за 30 хвилин.

Купити OnePlus 6t можна в інтернет магазині STYLUS за найкращою ціною.

Схожі матеріали:
👁 1050
Категорія: Прес-реліз
Теги: інтернет магазин, OnePlus, смартфон, Screen Unlock, придбати смартфон




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ