Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.05.2019

Соляна лампа, що це?


Користь соляного світильника для здоров'я


Як відомо, приглушене світло сприяє розслабленню і зняттю напруги, привертає до щирих бесід. Проте створити романтичну атмосферу і деяку ауру таємничості можна не лише за допомогою традиційних свічок. Крім того, це не завжди безпечно і корисно, оскільки речовини, що виділяються від згорання, отруюють повітря. На щастя, існує секретна зброя — соляна лампа, створена самою природою.

Такий виріб дуже часто використовується для декорування інтер'єру, в якому він допомагає грамотно розставити акценти, додати нотки тепла і затишку. При цьому пристрій абсолютно безпечно в експлуатації, а кількість споживаної ним електроенергії настільки мала, що його можна залишати в робочому стані упродовж тривалого періоду, не побоюючись появи захмарних цифр в рахунках.

Соляний світильник стане чудовою прикрасою інтер'єру. Красивий, стильний, та ще і корисне джерело світла! Що може бути краще? У інтернет магазині Biale-Store ви зможете підібрати моделя, яка більш за все сподобається.
 

Соляна лампа
 

Користь соляного світильника для здоров'я

Соляні лампи ушляхетнюють повітря, створюють ідеальний мікроклімат. Гімалайська рожева сіль (галіт) (з якої зроблений абажур лампи) була утворена 250 мільйонів років назад в екологічно безпечному середовищі, коли людство ще не з'явилося і не могло зробити руйнівний вплив на природу. Взаємодія з магмою і багатьох років вивітрювання під яскравими променями сонця зробили структуру гімалайської солі дуже щільної, перетворивши її на камінь. Гімалайська сіль містить в собі 84 елементи та 200 хімічних сполук.

Завдяки взаємодії з магмою, гімалайська сіль була збагачена калієм, залізом, магнієм і міддю. Саме ці мінерали подарували галіту красивий рожевий колір. А при збільшенні змісту цих мінералів в галіті колір стає ще більше насиченим, і часто рожевий пласт перемежається красивими червонястими смугами й розлученнями. Зараз ця сіль добувається в Пакистані (на заході гімалайських гір). Лампи корисні для органів дихання, покращують кровообіг, заспокоюють нервову систему, активізують захисні сили організму.

У медицині існує клінічно доведена методика лікування — галотерапія (спелеотерапія). У цього методу багатовікова історія — раніше людину поміщали в соляні печери (де завжди підтримувалася самою природою постійна вологість і температура). Після 5-6 тижнів спостерігався лікувальний ефект. Перевірте самі — вдихаючи навіть морське повітря (у якому також є частки морської солі), наше самопочуття покращується через декілька днів. Галотерапія — немедикаментозний спосіб лікування, а отже безпечний.

Позитивний ефект галотерапії досягається понад 75% випадків.

Схожі матеріали:
👁 609
Категорія: Прес-реліз
Теги: соляні лампи, Соляні світильники, сольові лампи. Продаж, пошук




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ