Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.12.2013

Спортивні будні байдарочників,каноїстів та дзюдоїстів з “Олімпійських надій” побачив Пархоменко


Пархоменко оглянув тренажерні зали, корти, спортивні майданчики


Спортивні будні байдарочників,каноїстів та дзюдоїстів з "Олімпійських надій” побачив Пархоменко

Як тренуються в Полтавській ДЮСШа «Олімпійські надії» юні спортсмени побачив сьогодні заступник голови – керівник апарату Валерій Пархоменко. Посадовець навідався у спортивний заклад, щоб оглянути інфраструктуру та поспілкуватися з дітьми.

"Сьогодні ми переглядаємо, в якому стані перебувають наші обласні спортивні заклади. Все це ми робимо в рамках програми Президента України Віктора Януковича «Діти – майбутнє України», бо сьогодні кожна молода людина, дитина – повинні бути забезпечені правом на самореалізацію.

Для цього маємо створити всі умови, як у спортивній сфері, так і в інших, які сприяють розвиткові дитячої особистості. Ви бачите, що у нас тут життя іде – діти тренуються, не зважаючи на те, що деякі політичні сили намагаються показати, що у країні дестабілізована ситуація», – зазначив Пархоменко.

У школі "Олімпійські надії” функціонує 3 відділення: веслування на байдарках і каное, тріатлон, дзюдо.

Заняття проводять в групах початкової підготовки, попередньої базової підготовки та групах спеціалізованої базової підготовки. Всього в школі 48 груп, в яких займається 461 учень-спортсмен.

Пархоменко оглянув тренажерні зали, корти, спортивні майданчики.

Для відділення веслування на байдарках і каное збудована спеціальна інфраструктура. В акваторії річки Ворскла облаштували та затвердили дистанцію – 1000 м, для проведення змагань найвищого рівня.

Також тренери школи проводять тренування в спортивних орендованих залах, в Полтаві, Кременчуці, Комсомольську, Лохвиці, Миргороді. У школі проходять планові медогляди, які організовує медична сестра. На утримання школи в 2013 році витратили 2 млн 427 тис. 155 грн.

У школі 51 працівник з них 28- тренери-викладачі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині 2-річна дівчинка загинула при пожежі

Наразі Пархоменко підтримав ініціативу працівників спортивного закладу щодо перспектив стосовно обладнання опалення у спортивних залах, аби дітям більш комфортно було тренуватися в залах узимку. Також розглядають можливість придбання транспорту для школи:

"У нас є економія коштів по спорту і ми , можливо, їх використаємо на придбання транспорту для перевезення човнів. Сьогодні я мав стосовно цього розмову з губернатором і Олександр Васильович підтримав це. Також на перспективу розглянемо утеплення тренажерних залів та опалення їх”, – зазначив Пархоменко.

Гребінківська районна державна адміністрація


Схожі матеріали:
👁 926
Категорія: Актуально
Теги: корти, спортивні майданчики, Пархоменко, тренажерні зали




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ