Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


23.01.2022

Стиль, комфорт та якість: модні сумки та взуття від провідних брендів


Штучна шкіра - це міцний матеріал, що стійкий до серйозних навантажень


Сучасне жіноче взуття - це поєднання бездоганного стилю, якості та комфорту. Такі моделі від провідних європейських, брендів представлені на сайті магазину Violarte.

Чому краще вибрати жіноче взуття у нас у Віоларте?

Широкий асортимент. Багато різних моделей для кожного сезону і в широкій розмірній сітці. Команда Violarte не віддає перевагу конкретному стилю, а бажає охопити всі напрямки (класичний, спортивний, casual та ін.).

Висока якість. Violarte співпрацює з перевіреними брендами, які завоювали загальне визнання завдяки виробництву довговічного та міцного взуття. Використовувані ними матеріали зносостійкі, стійкі до вицвітання та появи потертостей.

Відповідність моделей сучасним вимогам ергономіки. Представлені товари дуже зручні у носінні за рахунок амортизації ударного навантаження, що виникає під час ходьби. Навіть при тривалому носінні ваші ніжки не будуть втомлюватися, а ви забудете про почуття дискомфорту та тяжкості.

Інтернет магазин пропонує замовити брендове жіноче взуття в Тернополі за хорошими цінами. А постійні знижки допоможуть чудово заощадити!

жіноче взуття
 

Види підошви

Вибір моделі здається складним завданням, але для її вирішення достатньо знати про те, як і з чого виготовляється жіноче взуття.

Гума

Це найпоширеніший матеріал. Він характеризується малою щільністю та невеликою масою, тому взуття виходить легким. Відсутність наскрізних пір попереджає можливість проникнення крізь неї вологи. Наприклад, на поверхні термопластичної гуми є невелика пористість, що забезпечує високий рівень теплозахисту. Відповідно, із ТПР часто виготовляється підошва для зимового взуття. До переваг входять хороші амортизаційні властивості, що забезпечує зняття навантаження з хребта і ніг.

Етиленвінілацетат (ЕВА, EVA)

Це м'який, пористий матеріал, якому властива низька питома вага, тому взуття виходить практично невагомим. Характеризується відмінними амортизуючими здібностями, вмінням адаптуватися під індивідуальні особливості ступні, відмінною теплоізоляцією.

Термополіуретан

Особливість матеріалу – досить висока щільність, що дозволяє виготовляти з нього підошви з глибоким протектором. Він чудово справляється з експлуатаційними навантаженнями та ковзанням, ефективно протистоїть деформаціям.

Матеріал верху

Затребувані моделі з натуральної шкіри та замші, які розрізняються за текстурою та видами забарвлення.

На користь вибору натурального матеріалу кажуть такі аргументи, як:
  • поєднання міцності та надійності. Шкіра стійка до згинів та розтягування, не боїться деформацій та вміє адаптуватися до форми стопи.
  • здатність витримувати суттєві перепади температури.
  • простота у догляді. Таке жіноче взуття потребує очищення від бруду та сушіння далеко від опалювальних приладів, а також використання спеціальних засобів. На догляд за нею потрібно кілька хвилин на день.
  • уміння "дихати". Натуральна шкіра пропускає повітря і відводить вологу, що забезпечує комфорт у носінні.
Другий за популярністю матеріал – штучна шкіра. Це міцний матеріал, що стійкий до серйозних навантажень. Його пориста структура дозволяє повітря вільно проходити через нього.

Також можна замовити жіноче взуття в Тернополі з ПВХ та текстильних матеріалів, які здивують дизайном та палітрою кольорів.

Де придбати модні жіночі сумки

модні жіночі сумки

Інтернет-магазин Violarte дозволить вам недорого купити жіночі сумки різних стилів, розмірів та кольорів. У каталозі представлені моделі сумок як для ділових жінок, так і для молодих дівчат.
Наш асортимент та ціни

У магазині Віоларте ви знайдете сумки, виготовлені з різних матеріалів:
  • натуральної шкіри;
  • замші;
  • еко-шкіри;
  • болонья;
  • текстиль.
Також у тут є сумочки, які виготовлені в поєднанні декількох різних матеріалів. Ви без проблем підберете модель, яка підходить саме вам.

Схожі матеріали:
👁 508
Категорія: Прес-реліз
Теги: жіноче взуття, сумочки




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ