Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.10.2021

Сучасна хірургічна стоматологія у Львові. Видалення зубів без болю


Показниками до видалення зубів є: повне руйнування коронки зуба і неможливість його повноцінного відновлення


На жаль, навіть у нинішній час, коли стоматологічні клініки є майже в кожному будинку, хірургія залишається затребуваною.

Показниками до видалення зубів є: повне руйнування коронки зуба і неможливість його повноцінного відновлення, переломи коренів зубів, зуби зі значною рухливістю, і по ортодонтичним показникам (найчастіше це зуби мудрості, які можуть неправильно розташовуватися або взагалі не прорізуватися).

Медичний центр — клініка доктора Онутчака https://onutchak.com.ua/dentistry/surgical-dentistry використовує сучасні знеболюючі препарати й тому лікування проходить абсолютно безболісно.


Сучасна хірургічна стоматологія
 

У Медичному центрі — клініці доктора Онутчака надаються наступні види послуг:
  • Видалення зубів від простого до складного.
  • Всі види зубозберігаючих операцій: резекція верхівок коренів зубів, ампутація кореня, гемісекція.
  • Операції з видалення кіст щелепи: цистотомія, цистектомія.
  • Операції з видалення фібром, кіст і інших доброякісних новоутворень порожнини рота.
  • Установка, видалення імплантів.

Видалення зруйнованих зубів

Попри те, що хірургічна стоматологія стрімко розвивається, не завжди можна зберегти хворий зуб, зокрема, коли є сильне руйнування коронки зуба або присутній запальний процес в області зуба, або карієс кореня. Інфекція, яка знаходиться в порожнині рота, впливає не тільки на зуби, але і на весь організм в цілому, і особливо це погано позначається на здоров'ї людей з хронічними захворюваннями.

При огляді порожнини рота, лікар може запропонувати різні варіанти лікування. Видалення зуба, це найдешевший метод, однак в підсумку він може обійтися вам дуже дорого, оскільки це може сильно позначитися на стані всіх інших зубів. По-перше, видалення навіть одного зуба може привести до серйозних проблем з щелепними суглобами. А по-друге, сусідні зуби можуть зміститися. Саме тому в багатьох випадках лікар радить встановити штучний зуб. В результаті видалення зуба буде коштувати дорожче, ніж лікування.

Видалення зубів мудрості

Давайте спочатку розберемося з поняттям ренетація - це захворювання зуба, коли він не може прорізатися в порожнину рота. Таке часто відбувається з зубами мудрості. У цій області виникає і розвивається запальний процес, що призводить до зміщення інших, правильно розташованих зубів. Це захворювання проходить без симптомів, запалення можна побачити за допомогою панорамного знімка. І єдиний вихід, це видалення ретенированного зуба. Для такої важкої задачі потрібен кваліфікований хірург, після ж, протягом трьох днів, може спостерігатися припухлість щоки та ускладненість відкриття рота. Так що, обов'язково потрібно післяопераційне спостереження.

Схожі матеріали:
👁 273
Категорія: Прес-реліз
Теги: видалення кіст щелепи, Операція, Хірургічна стоматологія, Видалення зубів, стоматологія




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ