Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


14.05.2019

Сучасний формат освіти - платформа "Уміти"


10 травня відбувся навчальний тренінг для педагогів Гребінківської ОТГ та району


У лютому 2018 року стартувала нова платформа освіти для педагогічних працівників "Уміти" – своєрідний феномен, сучасний формат освіти, який скоротив шлях від здобування знань до їх впровадження на робочому місці.

Сучасний формат освіти - платформа
 

У рамках серії навчальних тренінгів для вчителів закладів загальної середньої освіти, організованих методичним кабінетом відділу освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради, 10 травня 2019 року на базі Гребінківської гімназії відбувся навчальний тренінг для педагогів Гребінківської ОТГ та району. Його провів засновник Центру нової освіти, тренер з інноваційної педагогіки та ІКТ, автор і розробник освітньої платформи "Уміти" Іван Іванов.

Сучасний формат освіти - платформа


На 6-годинному занятті педагогічні працівники частково опрацювали 3 міні-курси:
 
- “Організація проектного навчання”;

- “Застосування формуючого оцінювання”;

- “Розробка інтерактивних навчальних матеріалів”.

Пізніше учасники навчань виконають практичне завдання в кожному міні-курсі. Це дозволить впровадити щось нове в роботу педагогів або їх повсякденне життя. Нині прийшов час узагальнити набутий досвід і йти вперед.


Сучасний формат освіти - платформа


Схожі матеріали:
👁 1040
Категорія: Шкільний екран
Теги: тренінг, Гребінківська ОТГ, освіта




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ