Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


20.02.2016

Тарасівська школа: Олексієнко Юлія, учениця 11 класу, - учасник обласної олімпіади з екології


На постері були зображені всі заказники Гребінківщини, рослини та тварини


Тарасівська школа: Олексієнко Юлія, учениця 11 класу, - учасник обласної олімпіади з екологіїДо Полтави  приїхали 12 лютого, поселили нас в гуртожиток. Увечері  учні  прогулялися  містом та побували в центрі.

У школі всіх учасників  спочатку  зібрали в актовому залі, де розповіли про схему проведення  олімпіади.

Після  цього розпочався ІІІ етап Всеукраїнської  олімпіади з екології. Він  складався з двох турів: теоретичного та практичного. Теоретичний тур включав тести групи А, Б, В та відкриті завдання.

Практичний тур проводився у формі публічного  захисту  проектів,  виконаних за індивідуальною тематикою. Олексієнко Юлія, учениця 11 класу підготувала постер (125 см – 125 см) на тему: «ЗАПОВІДНИМИ СТЕЖКАМИ ГРЕБІНКІВЩИНИ».

На постері були зображені всі заказники Гребінківщини, рослини та тварини, які занесені до Червоної книги України, а також їхня характеристика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тарасівська школа: 14 лютого - День Святого Валентина

Захист проекту тривав до 5 хв. Протягом наступних 3 хвилин члени журі ставили запитання, на які потрібно було відповідати.

Оцінювання  відбулося в такій формі: основну частину балів (80%) потрібно було отримати учаснику за рахунок стендової сесії. Теоретичний тур становив (20 %) від усіх набраних під час олімпіади балів.

Результати Олексієнко Юлії, учениці 11-го класу в обласній олвипваді з екології (11 місце)

 







 
Тарасівська ЗОШ І-ІІІ ступенів


Схожі матеріали:
👁 1045
Категорія: Шкільний екран
Теги: екологія, Тарасівка, школа, олімпіада, полтава




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ