Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


16.11.2016

Тарасівська школа: Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності


Бережіть своє життя та здоров'я!


Тарасівська школа: Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльностіЗ 24 по 28 жовтня на Гребінківщині районі проходив Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності.

В Тарасівській ЗОШ І-ІІІ ступенів організовано виставку дитячих малюнків та тематичних плакатів з основ безпеки експлуатації побутових газо-та електроприладів, безпека на автошляхах, залізниці, в транспорті, під час зимового відпочинку поблизу водоймищ, при виникненні пожежі у квартирі, будинку, при користуванні предметами побутової хімії та піротехнічними засобами, при виявленні маловідомих предметів.

На уроках «Основ здоров’я” та «Захисту Вітчизни» учні 6-11 класів відпрацьовували алгоритм дій при потраплянні в екстремальну ситуацію, першу допомогу при НС,алгоритм рятування людей під час пожежі, досліджували людський фактор у формуванні безпеки людини, глобальні небезпеки.

Для учнів 1-4 класів учнівський педагог-організатор Ткаченко Т. провела лекцію на тему «Безпечна поведінка вдома і в школі». Класними керівниками проведено виховні години з питань безпеки життєдіяльності учнів.

Для учнів 11 класу проведено практичне заняття у приміщенні шкільного ПРУ з питань радіаційної безпеки і захисту населення у разі виникнення НС та перша долікарська допомога при кровотечах та переломах.

Учні 9-11 класів були активними учасниками практичного заняття з питань пожежогасіння та користування вогнегасниками.

 

 

Кожної десятиденки на загальношкільній лінійці одним з основних питань є безпека життя та здоров’я учасників навчального процесу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кулажинська школа: Бережемо мову - найдорожчий скарб

28 жовтня в школі відбулись загальношкільні батьківські збори, на яких особлива увага булла звернена на безпеку життєдіяльності учнів школи в урочний час, вдома та поза межами навчального закладу та домівки.




Поновлено куточки «Поради королеви безпеки», «ДЮРП», куточки «Цивільної оборони» та план евакуації школи.

Бережіть своє життя та здоров'я! Будьте пильними, уважними і завжди дотримуйтесь правил безпечної поведінки!





 

 

 

 

 

 

Тарасівська ЗОШ І-ІІІ ступенів


Схожі матеріали:
👁 902
Категорія: Шкільний екран
Теги: здоров'я, Тарасівська школа, Тиждень знань




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ