Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


05.05.2016

Тарасівська школа: Виховний захід по правилах дорожнього руху


Дорога безпечності не пробачає


Тарасівська школа: Виховний захід по правилах дорожнього рухуТарасівська школа: Виховний захід по правилах дорожнього руху

21 квітня в Тарасівську школу завітали Памір В.В.- президент мотоклубу «Лінкольн» та інструктор НЗГО «Гребінківська автомобільна школа» ТСО України Бугай А.М., які провели змістовну і цікаву бесіду по правилах дорожнього руху.

Було наведено багато прикладів з практики роботи, де невиконання або незнання ПДР часто коштувало здоров’я і навіть життя людям.

І щоб такі прикрі випадки ставались якомога рідше і не мали тяжких наслідків для учасників дорожнього руху Памір В.В. та Бугай А.М. розповіли і нагадали про правила поводження на дорозі пішоходів, велосипедистів, водіїв мопедів, мотоциклів та автомобілів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тарасівська школа: районні змагання з легкої атлетики

Учні ще раз переконуємось в тому, що правила дорожнього руху треба неухильно виконувати, бо дуже дорогою ціною можна поплатитись за свою безпечність. Дорога безпечності не пробачає. Пам’ятаймо про це завжди і всюди!

 



Тарасівська ЗОШ І-ІІІ ступенів


Схожі матеріали:
👁 1140
Категорія: Шкільний екран
Теги: Тарасівська школа, правила дорожнього руху, дорога, ПАМІР




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ