Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.10.2020

Торговельні ваги для роздрібного магазину зі стійкою і індикаторним табло


Будь-які ваги припускають наявність індикаторного табло для виведення результатів вимірювань.


Головними критеріями вибору ваг для роздрібного магазину є надійність, точність, зовнішня краса і відповідність всім потребам касира і покупця.

Яку стійку з індикатором для ваг вибрати?

Будь-які ваги припускають наявність індикаторного табло для виведення результатів вимірювань. Якщо раніше для цього використовувалася механічна шкала, то зараз купити електронну вагу, яку оснащено цифровою панеллю для демонстрації маси товару, не створює ніяких перешкод. Найчастіше індикація розташоване на стійці, яка призначена для зручності перегляду показань. Бажано, щоб покупець бачив як відображається вага і ціну товару на рівні своїх очей. Стійками оснащуються як настільні, так і підлогові моделі ваг.


Торговельні ваги для роздрібного магазину
 

Існують наступні варіанти розміщення індикаторного дисплея:
  • на стійці з боку продавця;
  • на стійці з боку продавця і покупця;
  • інтегровані в вагову платформу;
  • виведені в окремий мобільний блок, що приєднується до корпусу ваг за допомогою дроту.
При виборі варіанту індикаторного табло перевага слід віддавати моделям з максимальною кількістю інформації, що відображається: вагою, ціною товару, загальною вартістю придбаної продукції. Також не зайвою буде опція регулювання висоти стійки і можливість її повороту.

Самі дисплеї можуть бути виконані в різному вигляді: від монохромного цифрового табло до повноцінного LCD-екрану.

Коли потрібен вбудований принтер етикеток?

Зручно, коли ваги виконують не тільки функцію зважування, але і допомагають швидше обслуговувати покупців. Такий опцією володіють пристрої з вбудованою друком етикеток. Їх застосовують в двох випадках:
  • при самообслуговуванні покупців;
  • при магазинному фасуванню вагового товару по невеликих партіях.
Такі ваги мають клавіатурну панель з можливістю програмування і повинні бути включені в загальну товарооблікову систему магазину для синхронізації цін.

В основному на етикетках друкується штрихкод, за яким на касі потім пробивається товар. Вартість друкуючих ваг в 5-10 разів дорожче звичайних торгових, тому економічна доцільність їх покупки повинна бути ретельно прорахована.

Схожі матеріали:
👁 522
Категорія: Прес-реліз
Теги: електронні ваги, ваги, Торговельні ваги




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ