Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


01.04.2013

У деяких школах канікули подовжено до 15 квітня


За рішенням місцевих органів виконавчої влади, з 1 квітня 2013 року продовжено навчання у більшості шкіл країни


У деяких містах України шкільні канікули подовжено до 15 квітня

За рішенням місцевих органів виконавчої влади, з 1 квітня 2013 року  продовжено навчання у більшості шкіл країни.

Проте, в окремих районах, містах, що пов’язано з поодинокими випадками оголошення карантину або вживанням заходів щодо запобігання підвищення рівня захворюваності учнів, канікули буде подовжено до 15 квітня.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства освіти та науки України.

Так, канікули для школярів буде подовжено у Білогірському районі Криму до 8 квітня, місті Нововолинськ Волинської області – до 15 квітня, в Кіровограді – до 8 квітня, в Донецькій області – до 8 квітня, в місті Луганську, а також містах Ровеньки, Красний Луч, Рубіжне, Свердловськ, Кіровськ, Кременський, Станично-Луганський район Луганської області – до 15 квітня, а в Кременському районі – до 8 квітня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Середня кількість учнів на 1 компьютер по Гребінківському району становить 9 осіб

У школах Оржицького, Семеновського, Шишацького районів Полтавської області канікули продовжаться до 8 квітня, у м.Кременчук, Глобинському, Кременчуцькому районі – до 15 квітня.

У Сумській області, зокрема в Глухівському, Путивльскому, Середино-Будському, Сумському, Тростянецькому, Боромлянському районах, м.Лебедин діти гулятимуть до 8 квітня, у Білопільському, Роменському, Шосткінському районах, м.Глухів і Ромнах – до 15 квітня. Крім того, до 8 квітня канікули подовжено в Чемеровському районі Хмельницької області.

Укрінформ


Схожі матеріали:
👁 1487
Категорія: Актуально
Теги: Шишаки, школярі, україна, Полтавська область, школа, Канікули, Луганськ, Кременчук, Оржиця, Семенівка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ