Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


03.12.2019

У Києві ліг перший зимовий сніг


Столиця розташована далі від атлантичних морів, тому по дорозі сюди тепле повітря встигне трохи остигнути


Великий циклон, що переміщається з півночі, вже увечері в понеділок почав неквапливо засипати центральні області України снігом. Його зусиллями в Києві сформувався перший зимовий сніговий покрив. Поки він невеликий і складає всього до 10 см. По області висота снігового покриву місцями досягає 15 см.

Справедливості ради відмітимо, що минулої осені сніговий покрив в столиці вже спостерігався — з 30 жовтня по 2 листопада, його висота складала 0,5-1 см. Більш детальніше дізнатися про погоду в Києві на 10 днів можна на сайті "Погодник".

У Києві ліг перший зимовий сніг
 

Впродовж вівторка, що настав, невеликий сніг на території столичного регіону ще пройде, а вночі вірогідність опадів очікується невеликою. Ну а майбутнє середовище підкине нам ще трохи снігу, і висота снігового покриву підросте на 1-2 см

Проте вже в четвер Київ і околиці накриє перша відлига поточної зими, вона буде досить тривалою і продовжиться близько тижня, при цьому велика частина випавшого снігу, на жаль, розтане.

Додамо, що в сусідніх з Київською областю регіонах висота снігового покриву складає 5-14 см.

На сайті pogodnik.com можна дізнатися не тільки про погоду найближчими днями, а ще й:
  • прогноз погоди для рибалок
  • погодні push-повідомлення
  • Погода на карті маршрутів
Грудень, що почався, продовжить осінні тенденції і також очікується теплим і непостійним. Після легких морозів на початку місяця, вже в четвер в столицю прийде перша зимова відлига, яка розтягнеться практично на тиждень, і велика частина випавшого сьогодні снігу розтане.

Отже, прогноз погоди на найближчий тиждень:

Понеділок-вівторок ще холодно, невеликий сніг. А із середи опади почнуть переходити в дощі, і денна температура підвищиться до 2... 5, немов в жовтні.

Столиця розташована далі від атлантичних морів, тому по дорозі сюди тепле повітря встигне трохи остигнути. У першу половину тижня денна температура - 1...- 2, а в четвер-п'ятницю стовпчики термометрів дотягнуться до 2... 4.

За прогнозами, грудень на більшій частині Київщини виявиться теплим. По температурному режиму він буде ближчий до класичного листопада, і лише на початку другої половини місяця регіон накриє похолодання. Але свідчення термометрів усього лише наблизяться до кліматичної норми, а під Новий рік на Київську рівнину прийде чергове потепління.

Прогноз погоди на Новий рік 2020 в Україні через появу нових даних змінився, і. як повідомляють синоптики, українці зустрінуть рік Щура з несильним морозами і снігом.

Схожі матеріали:
👁 738
Категорія: Прес-реліз
Теги: Київ, погода, погода для рибалок, прогноз погоди




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ