Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


21.07.2020

У Лубнах оновлюють лікарню інтенсивного лікування


Зараз її приймальне відділення тимчасово переїхало в інше приміщення.


Зараз її приймальне відділення тимчасово переїхало в інше приміщення. Це створює певні незручності. Втім, уже досить скоро Лубенська лікарня має стати госпітальним округом, який обслуговуватиме пацієнтів із шести колишніх районів Полтавщини. Хід ремонту показав телеканал «Центральний».

Приймальне відділення Лубенської лікарні інтенсивного лікування Лубенської міської ради відтепер тимчасово працює в дитячій лікарні. Це за кілька сотень метрів. За словами медиків, такий переїзд викликає деякі незручності. Відтак, доводиться частіше використовувати автомобільний транспорт.
 


Сергій Наталенко, головний лікар КП «Лубенська лікарня інтенсивного лікування Лубенської міської ради»
 
- У нічний час і вихідні дні виділяємо транспорт, який доставлятиме цих пацієнтів до лікарні – чи-то хірургічне відділення, чи-то травматологія і таке інше. Тому нас усіх чекають тимчасові незручності, за що вибачаюся. Але у майбутньому маємо намір отримати якісне відділення невідкладних станів, що надасть можливість працювати набагато якісніше.

Приміщення лікарні побудували ще в 60-х роках минулого століття. На той час вона було зразковою медичною установою. Її називали школою передового досвіду. На базі лікарні проводили семінари Всесвітньої організації охорони здоров'я. Але із часом цей медичний заклад прийшов у занепад. І вже давно потребував ремонту. Нині ж його планують не тільки відновити, а й оснастити необхідним обладнанням.

Сергій Наталенко, головний лікар КП «Лубенська лікарня інтенсивного лікування Лубенської міської ради»
 
- Звільнення ще цієї території пов’язано із тим, що там необхідно встановити дороговартісне обладнання, якого ще немає. Але приміщення під них треба готувати. Це той самий комп’ютерний томограф, МРТ, ангіограф.

Сергій Наталенко розповідає: проведення ремонту контролюють як самі медики, так і представники влади. Завершити його, за словами головного лікаря, планують у найкоротші терміни.

Сергій Наталенко, головний лікар КП «Лубенська лікарня інтенсивного лікування Лубенської міської ради»
 
- Такий план робіт узгоджено із міським головою, із райдержадміністрацією, постійно проводяться наради. Сам ремонт на жорсткому контролі як із боку міської влади, так і обласного керівництва. Строки надзвичайні стислі.

Після завершення ремонту Лубенська лікарня стане госпітальним округом. Вона обслуговуватиме чималу територію, яка включатиме шість найближчих районів.

Схожі матеріали:
👁 1285
Категорія: Відео-калейдоскоп
Теги: відео, Лубни, Лубенська лікарня, Приймальне відділення, лікарня




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ