Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.10.2022

У Тарасівській гімназії триває акція “Смілива гривня” від НБУ


Учнівський та педагогічний колективи Тарасівської гімназії беруть участь у цій благодійній акції


У Тарасівській гімназії триває акція “Смілива гривня” від НБУ

Акція “Смілива гривня” – це благодійна ініціатива, мета якої об’єднати зусилля українців та зібрати кошти для допомоги українській армії.

З 1 серпня по 31 жовтня 2022 року Національний банк України разом із партнерами запрошує долучитися до благодійної акції “Смілива гривня”, щоб зібрати кошти на допомогу ЗСУ.

Про це повідомляє "Гребінчин край".

З 24 лютого 2022 року українські бійці мужньо захищають наші землі від військової агресії рф. Завдання кожного із нас – продовжувати працювати, боротися на своїх фронтах та підсилювати нашу армію.

Кожен може відправити свою гривню на фронт. Кожна монетка – це наш внесок в перемогу! Об’єднаємо наші зусилля заради майбутнього нашої країни!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нову українську школу у 2023 профінансують у повному обсязі

Учнівський та педагогічний колективи Тарасівської гімназії беруть участь у цій благодійній акції. І хоч навчання у гімназії проходить дистанційно, по можливості, учні приносять гроші і долучають до цієї доброї справи.


У Тарасівській гімназії триває акція “Смілива гривня” від НБУ
 

Згодом зібрані кошти будуть передані на потреби наших Збройних Сил. Таким чином дружній шкільний колектив Тарасівської гімназії наближає Перемогу разом з усіма, хто прагне цього усією душею!

Схожі матеріали:
👁 393
Категорія: Шкільний екран
Теги: Тарасівська гімназія, фронт, Збройних Сил




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ