Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.05.2016

Україна тріумфально перемогла на Євробаченні


Востаннє Україна перемагала на Євробаченні 12 років тому


Україна тріумфально перемогла на ЄвробаченніУкраїнська співачка Джамала, яка виконала на Євробаченні пісню "1944" про депортацію кримських татар посіла перше місце в конкурсі.

За результатами голосування вона отримала 534 бали: 211 балів від журі і 323 бали за підсумками смс-голосування глядачів. Друге місце на конкурсі зайняла Австралія – 511, третє – Росія з 491 балом.

Після двох півфіналів у підсумковій гонці за перемогу боролися представники 26 країн - по 10 пройшовших з кожного півфіналу. А також Швеція як переможець минулорічного конкурсу і країни "великої п'ятірки". Сьогодні на сцені в Стокгольмі виступили артисти з Грузії, Німеччини, Угорщини, Ізраїлю, Італії, Латвії, Литви, Мальти, Польщі, Росії, Сербії, Іспанії, Швеції, Вірменії, Австралії, Австрії, Азербайджану, Бельгії, Нідерландів, України, Великобританії, Болгарії, Хорватії, Кіпру, Чехії, Франції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала прошла в финал Евровидения-2016: итоги второго полуфинала

Після учасників конкурсу на сцені "Євробачення" виступив відомий американський поп-виконавець Джастін Тімберлейк.

Востаннє Україна перемагала на Євробаченні 12 років тому. Перше місце тоді здобула Руслана

 


Схожі матеріали:
👁 942
Категорія: Відео-калейдоскоп
Теги: Євробачення, Джамала




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ