Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


04.04.2022

Україна закупила броньовані машини швидкої допомоги британського виробництва


Дипломати зробили замовлення на першу партію із 30 броньованих машин швидкої допомоги, 15 з яких вирушають до України вже найближчим часом


броньовані машини швидкої допомоги

Посольство України у Великій Британії зібрало кошти та придбало 30 броньованих машин швидкої допомоги для територій, на яких ведуться бойові дії.

Посольство вирішило направити частину коштів, зібраних через власну платформу withukraine.org, на закупівлю не просто автомобілів швидкої медичної допомоги, а броньованих машин, які зможуть надійно захистити українських медиків та воїнів.

Дипломати зробили замовлення на першу партію із 30 броньованих машин швидкої допомоги, 15 з яких вирушають до України вже найближчим часом.

Посол України Вадим Пристайко відвідав місто Гуул, де розташовані виробничі потужності Venari Group – найбільшого британського виробника автомобілів швидкої допомоги.


броньовані машини швидкої допомоги
 

Компанія не лише погодилася відкласти всі поточні замовлення для британського ринку та повністю перепрофілюватися на виробництво автомобілів для України, але зробить це за собівартістю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Австралія передає Україні броньовані автомобілі із протимінним захистом Bushmaster PMV

Посол поспілкувався зі співробітниками підприємства, які працюють у дві зміни без вихідних, та ознайомився з процесом перетворення колишніх автомобілів Міноборони Великобританії на броньовані реанімобілі з усім необхідним обладнанням.

броньовані машини швидкої допомоги
 
 
«Щиро радий, що наша ініціатива щодо збору коштів дозволяє нам реалізовувати подібні проекти. Кожен автомобіль – це врятовані життя. Ми продовжимо це робити самостійно та запрошуємо інших бажаючих приєднатися до цієї ініціативи», – зазначив Прістайко.


Схожі матеріали:
👁 501
Категорія: Технології
Теги: броньовані машини, україна, швидка допомога




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ