Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


05.05.2022

Українців попередили про загрозу повітряних ударів: як правильно вибрати сховище


Надійним сховищем можуть бути сучасні підземні паркінги та підвали, спроектовані з двома і більше виходами, що зустрічаються у новобудовах


масований обстріл території України

У вівторок, 3 травня, російські окупанти здійснили масований обстріл території України. Хоч українська ППО спрацювала, але не обійшлося без вбитих, поранених людей та пошкодженої інфраструктури.

Центр протидії дезінформації при РНБО нагадав про заходи безпеки при сигналі повітряної тривоги.

Найкращим варіантом є знайти сховище, яке пристосоване до тривалого перебування людей у разі обстрілів, однак такі місця, зазвичай, розшташовані у великих містах. У зв'язку з цим існує правило 2 стін та 2 виходів.
 
"Від небезпеки вас має відділяти щонайменше 2 стіни, бо одна, ймовірно, зруйнується від удару, а друга візьме на себе уламки стіни, віконного скла тощо. Зазвичай це тамбур, коридор або передпокій", - пояснюють у ЦПД.

Також надійним сховищем можуть бути сучасні підземні паркінги та підвали, спроектовані з двома і більше виходами, що зустрічаються у новобудовах. Водночас підвал чи гараж з одним виходом - це пастка.

Схожі матеріали:
👁 542
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: бомбосховище, повітряна тривога, війна, російське вторгнення, авіаудари




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ