Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


14.03.2019

Укрпостач - надійний оптово-роздрібний постачальник хімічної продукції


Що можна клеїти клеєм БФ-2 та БФ-4


Компанія "Укрпостач" має величезний досвід роботи і злагоджений колектив, який зарекомендував себе з виключно позитивного боку.

Висока якість і широкий асортимент

Асортимент компанії представлений виключно високоякісними товарами, що відповідають усім вимогам міжнародних стандартів. Компанія пропонує клієнтам за кращими цінами:
  • Герметики
  • Електроізоляційні матеріали
  • Тканини та стрічки будівельні
  • Клеї будівельні
  • Ґрунти
  • Емалі та лаки
  • Мастики та піни монтажні
  • Смоли епоксидні і компаунди
  • Поліаміди термопластичні
  • Оргскло
З повним каталогом товарів з усіма подробицями можна ознайомитися на сайті компанії "Укрпостач" ось тут https://ukr-postach.prom.ua/

Так як Харківська компанія "Укрпостач" має величезний асортимент продукції, то повністю перерахувати і розповісти про неї в короткій інформаційній статті просто неможливо. Але в якості прикладу приведемо клей БФ- 2 і БФ- 4,, які чудово підходять для склеювання металу, кераміки, дерева, шкіри і пластмаси.

Що можна клеїти клеєм БФ-2 та БФ-4


клей БФ-2 від "Укрпостач"
 

Ці клеї мають хороші якості, найголовніше це електроізоляційні властивості. У чому різниця між клеями БФ- 2 і БФ- 4?! На це питання можна відповісти в декількох словах, Клей БФ- 2 купують для склеювання при хорошій теплостійкості і вологостійкості клейових швів. А БФ- 4 беруть у випадку якщо потрібна морозостійкість і еластичність з'єднання.

Щоб добитися хорошої міцності після склеювання треба перевірити щоб поверхні були дуже детально підігнані один до одного (проміжок не повинен перевищувати 0,05 мм). Відповідно проміжки мають бути в першу чергу добре очищені і потім знежирені. На підготовлену заздалегідь поверхню наноситься тонкий шар ґрунтовки клею, потім просушувати до 60 хвилин на відкритому повітрі або при підвищеній температурі 85-95 градусів.

Після того, як ви виконали процедури висихання, необхідно нанести другий шар клею і дати йому зовсім трохи висохнути, потім склеювані поверхні треба щільно притиснути і зафіксувати, потім помістити в духову шафу (можна і інші варіанти), головне щоб температура була 120-150 градусів, склеювані матеріали повинні знаходиться там дві години!

Клей БФ- 2, БФ- 4 призначений для склеювання кольорових металів, нержавіючої сталі, неметалів з металами в усіх виробничих областях. Клей БФ- 2 стійкий в кислих середовищах навіть при нагріванні до 60-80°C, застосовується для склеювання матеріалів, працюючих в умовах підвищеної температури, а також в кислотному середовищі. Клей БФ- 4,  має велику еластичність, використовується для склеювання матеріалів, що піддаються дії вібраційних навантажень, а також виробів, працюючих в лужному середовищі при низьких температурах.

Клей БФ- 4 призначений для склеювання тканин і обробки мікротравм в медицині.

Схожі матеріали:
👁 805
Категорія: Прес-реліз
Теги: Оргскло, емалі, Клей БФ-2, Укрпостач, герметики, будівництво, промисловість, Ґрунти




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ