Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


29.07.2014

Увага розшук!


За оцінками фахівців, злочинець має спеціальну підготовку, або приймав участь у бойових діях в «гарячих точках»


Увага розшук!

За інформацію, яка допоможе слідству викрити зловмисника, що вчинив тяжкий злочин, гарантована винагорода у розмірі 1 мільйон гривень.

Наразі працівники харківської міліції здійснюють усі необхідні слідчі та оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення небезпечного злочинця.

Його прикмети: на вигляд 40 років, зріст 180-185 см, середньої статури. Був одягнутий в світлу сорочку з короткими рукавами, сині брюки та білу кепку.

За оцінками фахівців, злочинець має спеціальну підготовку, або приймав участь у бойових діях в «гарячих точках».

Слідчими встановлено причетність зброї, яку використовував нападник, до інших аналогічних злочинів, вчинених у Харкові з 2001 року. Цей факт свідчить про те, що чоловік, який розстріляв групу інкасаторів, має безпосереднє відношення до аналогічних розбійних нападів.

Протягом 13 років невідомими зловмисниками вчинено 6 розбоїв, в результаті нападів загинуло 8 працівників міліції та 6 інкасаторів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На станції Гребінка може розгорнутися «світлодіодний експеримент»

Міліція Харкова звертається до громадян з проханням допомогти встановити особу небезпечного злочинця. Уважно подивиться на його зовнішність!

 

 

Якщо ви впізнали чи бачили цього чоловіка, або володієте будь-якою інформацією про особу зловмисника, місце його знаходження та обставини скоєння злочину, повідомити її за телефонами: 705-93-63, 705-93-00, «102», або іншим зручним для вас способом. Анонімність та грошова винагорода гарантуються.

ВЗГ ГУМВС України в Харківській області



Схожі матеріали:
👁 1480
Категорія: Актуально
Теги: розшук, злочинець




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ