Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


11.06.2016

В Лубнах стріляли у водія маршрутного таксі


Близько 18:00 9 червня у місті Лубни, Полтавської області, 32-річний раніше судимий чоловік здійснив замах на вбивство водія маршрутки


В Лубнах стріляли у водія маршрутного таксі Близько 18:00 9 червня у місті Лубни, Полтавської області, 32-річний раніше судимий чоловік здійснив замах на вбивство водія маршрутки.

За попередньою інформацією, 32-річний місцевий чоловік, керуючи легковим автомобілем «Subaru» раптово «підрізав» маршрутку, яка рухалася центром міста під керуванням 63-річного водія.

Коли транспортні засоби зупинилися, молодик почав завдавати ударів водієві маршрутки, а потім вистрілив йому в голову з травматичної зброї.

Після вчинення нападу, зловмисник втік. Тяжко пораненого в голову 63-річного чоловіка доставили до медичного закладу. За його життя зараз борються лікарі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На захисті прав і свобод людини

За даним фактом поліцією внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками статті 15 та статті 115 Кримінального кодексу України (Замах на вбивство).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7-ми до 15-ти років. Оперативниками вживаються заходи щодо встановлення місця перебування та затримання підозрюваного. Його офіційно оголошено в розшук.

Схожі матеріали:
👁 900
Категорія: Актуально
Теги: Лубни, водій, Маршрутка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ