Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.09.2020

В токійському парку встановили високотехнологічні вбиральні


Роблячи туалети прозорими, ми можемо полегшити страх людей щодо їх чистоти


Просторий, чистий і майже повністю прозорий, незвичайний новий громадський туалет був побудований в парку Токіо – але, на щастя, стіни стають непрозорими, коли ви замикаєте двері. Коли вони не використовуються, три стильні блоки напівпрозорі: з фіолетовим склом для чоловіків та рожевим для жінок, а також доступним жовтим блоком, обладнаним для переодягання немовлят.


В токійському парку встановили високотехнологічні вбиральні
 

Стіни залишаються прозорими через електричний струм, що проходить через них. Блокування дверей скорочує струм, забезпечуючи конфіденційність користувачів, а це означає, що при раптовому відключенні електроенергії немає небезпеки того, що всі вас побачать.

Туалети є частиною проекту некомерційного фонду Nippon Foundation, який доручив ряду архітекторів переосмислити, як можуть виглядати громадські об’єкти. Прозорі підрозділи в міні-парку Йойогі Фукамачі – це робота архітектора Шигеру Бана, який хотів вирішити кілька найбільших проблем, що викликають у людей громадські туалети, заявила співробітник фонду Фонду Ніппон Кана Саджі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американці працюють над “вічною” батареєю
 
Роблячи туалети прозорими, ми можемо полегшити страх людей щодо їх чистоти, а також з точки зору безпеки, оскільки ви бачите, що всередині нікого немає”, – сказала вона AFP.


Схожі матеріали:
👁 566
Категорія: Технології
Теги: громадський туалет, прозорий туалет, Високотехнологічні вбиральні, туалет, вбиральні




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ