Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.01.2021

Вибір пластикових вікон


Що необхідно знати при виборі вікон


Якщо ви зібралися встановити у себе в квартирі вікна ПВХ, то вам просто необхідно прочитати цю статтю. Тут буде викладено кілька порад щодо вибору ПВХ вікон. До речі, якщо ви хочете придбати якісні та надійні пластикові вікна, то вам слід звернутися в компанію «Добрі Вікна».
 

надійні пластикові вікна
 

Що необхідно знати при виборі вікон

В першу чергу потрібно дізнатися, хто є виробником профілю. На ринку ПВХ вікон з кожним роком з'являється все більше і більше вітчизняних виробників. Як правило, фірми-новачки, не маючи особливого досвіду в виготовлення вікон, виробляють, м'яко кажучи, не дуже якісні вироби. З цієї причини при виборі виробника варто звернути увагу на те, як давно він на ринку вікон.

Звертаємо увагу на склопакет

Склопакети бувають різні:
  • однокамерні,
  • двокамерні,
  • трикамерні, але такі зустрічається рідко.
Крім того, слід звернути увагу на саме скло, так як їх існує три види:
  • звичайні,
  • безпечні,
  • енергозберігаючі.
Всі вони також відрізняються один від одного за властивостями, в залежності від моделі та за ціною. Які пластикові вікна вибрати вирішувати тільки вам з розрахунку бюджетних коштів.

У чому між ними різниця?

Двокамерні пакети призначені для тих районів міста, де вулиця виробляє багато шуму. Такі склопакети здатні краще поглинати шум, за рахунок того, що мають три скла. Середнє скло ділить склопакет навпіл, що створює дві наповнені повітрям камери. У однокамерним склопакетом, як і випливає з назви, повітряна камера всього одна. Крім того, для забезпечення максимальної шумоізоляції, в двокамерних пакетах середнє скло повинне бути трохи тонше двох інших, а також повітряні камери повинні бути різними за обсягом.

Фурнітура пластикових вікон

Не менш важливим моментом є фурнітура вікон ПВХ. Якщо купити для вікон неякісну фурнітуру, то через короткий проміжок часу вікон може почати погано закриватися і завалюватися на бік.

Купивши якісні вікна ПВХ, залишається їх встановити. Насправді це не так-то просто як може здатися деяким. Пластикові вікна повинні обов'язково ставитися по всьому ГОСТ стандартам, які прописані у відповідних нормативних документів. У разі нехтування будь-яким з пунктів в Гості, наслідки можуть бути плачевними.

Схожі матеріали:
👁 883
Категорія: Прес-реліз
Теги: склопакет, Фурнітур, пластикові вікна недорого, вікна ПВХ, пластикові вікна




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ