Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.06.2019

Вибираємо дитячі футболки оптом від виробника: декілька підказок


Яких видів бувають футболки?


Напевно, кожен погодиться, що футболка - це універсальний одяг. Вона незамінна не лише в гардеробі дорослих, але і в діток. Адже така річ ідеальна як для літа, так і для холодної погоди (як натільна білизна), підходить усім, незалежно від статі, зручна і стильна. Звичайно, усі перераховані характеристики актуальні тоді, коли ви зумієте купити дитячі футболки, що відповідають багатьом критеріям. Купити дитячі футболки оптом від виробника можна на сайті інтернет магазину ЛиО. Магазин пропонує комсомольський дитячий трикотаж за низькими цінами.

Вибираємо дитячі футболки оптом від виробника: декілька підказок


Поговоримо далі, а також розповімо, наскільки багатий асортимент цього одягу, і на чому саме зупинити вибір, щоб ваш малюк виглядав стильно і красиво.

Яких видів бувають футболки?

Здається, ну футболка - нічого особливого, з нею все просто. Але насправді вони діляться на багато видів! Приміром, залежно від крою і фасону вони бувають приталені, прямі, ассиметричні; залежно від довжини - короткі, середні і туніки, тобто подовжені. Відрізняються і рукавом (особливо в моделях для дівчаток): без рукава, із звичайним коротким, з ліхтариком, тюльпаном. Горловина в них також зовсім не однакова - є моделі з круглим вирізом, із стоєчкою, з V- образною горловиною. А ще ж в них може бути капюшон, ґудзики, кнопочки, кишені.

Прикрашають цей елемент гардеробу також по-різному: аплікаціями, вишивкою, написами, малюнками, рюшами, стрічками, бісером. І це далеко не увесь перелік, адже в дизайнерів і виробників дитячого одягу постійно з'являються нові ідеї. І це, без сумнівів, не може не радувати.

Додамо ще одну класифікацію, яка більше актуальна для хлопчиків. Залежно від наявності ґудзиків і коміра, футболки діляться на такі види:
  • порожниста (має комір і 2-3 ґудзики);
  • класична (тут не знадобляться пояснення);
  • хенлі (має ґудзики, як порожнисто, але без коміра).

На що звернути увагу, щоб вибрати якісну річ?

Дитячий одяг, купити яку захочуть батьки, в першу чергу, має бути якісною. Адже для діток ми завжди намагаємося вибрати найкраще. Головний критерій, на який слід звернути увагу, - це тканина, матеріал. Звичайно ж, найбезпечнішою і екологічною вважається бавовна. Цей матеріал добре пропускає повітря і вбирає вологу, комфортний, приємний на дотик і безпечний для діток. Але, на жаль, він також не ідеальний, оскільки може втрачати форму після прання і сильно мнеться.

Тому часто виробники додають 5ли більше поліестеру: він робить футболку міцнішою, витривалішою. Але, звичайно ж, якщо у складі суцільний поліестер, то це не найвдаліший варіант для дітей, оскільки ця синтетична тканина має мінуси: може дратувати шкіру, не дозволяє їй дихати, в ній дуже жарко і незручно влітку.

Ще один варіант - це льон. Також натуральний, міцний, добре вбирає вологу, що продувається, тому чудово підійде для літа. Але він, на жаль, славиться тим, що речі з нього дуже сильно мнуться. Для зими є ще інші варіанти - це мериносова шерсть, яка відома своїми властивостями терморегуляції. У футболки з мериносової шерсті ваша дитина не потітиме взимку, а завдяки цьому - і не замерзне. Сама тканина дуже тоненька, тому таку річ зручно одягати під светр.

Матеріал одягу - найголовніший критерій, але не єдиний. Також слід подивитися на фасон, якість пошиття і пропорції, кнопки і гудзики, якість і рівномірність забарвлення, ну і, звичайно ж - дизайн і фірму. Звернувши увагу на усі ці критерії, у вас просто не залишиться шансів помилитися з вибором : купівля потішить і вас, і ваших дітей, нова футболка буде якісною, зручною і стильною.

Схожі матеріали:
👁 723
Категорія: Прес-реліз
Теги: футболки оптом, дитячі футболки, футболки від виробника, футболка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ