Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


29.12.2015

Відбулася друга сесія районної ради 7-го скликання


Депутати заслухали звіти про виконання трьох районних програм за 2015 рік


Відбулася друга сесія районної ради 7-го скликання23 грудня 2015 року відбулася друга сесія районної ради 7-го скликання. На розгляд сесії було винесено 29 питань. Провів сесію голова районної ради В.М. Зінченко. Серед присутніх на сесії були голова райдержадміністрації В.В. Роспопов та депутат обласної ради М.Ф. Шимка.

Про внесення змін до районного бюджету на 2015 рік, про розпорядження голови райдержадміністрації, видані в міжсесійний період, про районний бюджет на 2016 рік та про затвердження Положення про резервний фонд районного бюджету на 2016 рік інформувала начальник фінансового управління РДА Н.Б. Бондаренко.

Депутати заслухали звіти про виконання трьох районних програм за 2015 рік та затвердили шість районних програм на 2016 рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 22 грудня 2015 року відбулася щотижнева нарада

Сесією районної ради було розглянуто комплекс питань по реорганізації Державного закладу "Вузлова лікарня станції Гребінка СТГО "Південна залізниця".

Також депутати прийняли рішення про надання матеріальної допомоги жителям міста та району. На цьому сесія завершила свою роботу.

Схожі матеріали:
👁 1224
Категорія: Лубенська РДА
Теги: районна рада, сесія




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ