Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.04.2021

Відпочинок на Світязь 2021. Курорт який доступний в карантин


Відпочинок на Світязь 2021. Курорт який доступний в карантин


Відпочинок на Світязь 2021. Курорт який доступний в карантин

Карантин в Україні продовжується і в 2021 році кордони знову закриваються, тому місця для відпочинку слід шукати в рідній країні. Не слід панікувати, адже і в Україні є цікаві і красиві місця для відпочинку. Одним з таких є “волинське море” - озеро Світязь. Відпочинок на озері Світязь стає все популярнішим з кожним роком, тому і якість його зростає, впевнитись в цьому ви можете на сайті https://svityaz-rest.com.ua/ . Новенькі котеджі, великі бази відпочинку, сучасні і комфортні пляжі,та нічні вечірки - все це буде доступне для вас поїхавши відпочивати на Шацькі озера в 2021 році.

Відпочинок на Світязь
 

Чому такий популярний відпочинок на Світязі серед українців?

Питанням чому такий популярний цей край серед відпочиваючих виникає тільки у тих, хто ніколи не приїжджав сюди у відпустку. Природа, сервіс, доброта місцевих саме це робить таким популярним шацький край. На Світязь приїжджають різні люди. Ті хто любить вечірки на березі озера і ті, хто хоче відпочити від швидкого темпа міста і просто оздоровити свій організм. Дальше про відпочинок на Світязі розповімо детальніше.


Чому такий популярний відпочинок на Світязі
 

Житло у Світязі

Ви задавались питанням скільки коштує відпочинок на Світязі? Якщо ні, то приємно здивуєтесь. Ціни на житло у Світязі починаються з відмітки в 80-100 грн, в залежності від періоду сезону. Котедж на березі озера, де вам буде доступний найгарніший захід сонця, що може бути кращим? Мабуть нічого, а такий вид житла вам буде доступний і коштуватиме не захмарних грошей, а приблизно 200 - 250 грн з особи. В плані цін Шацькі озера будуть дуже доступними для вас. Вибір також вас приємно здивує більше 300 різних котеджів, готелів та баз відпочинку знаходиться у волинському курорті. Щоб детальніше подивитись ціни і фотографії житла переходьте по посиланню на початку статті.

Чим зайнятися на відпочинку в Шацьких озерах у 2021 році

 
Відпочинок на Світязь
 
Ми недаремно називаємо це місце курортом, через те, що на Світязі вам будуть доступні різні види відпочинку:
  • лінивий відпочинок;
  • активний відпочинок;
  • походи з палатками
  • вечірки

Лінивий відпочинок

Чистий пляж з гарним бунгало, де вам подадуть коктейль і пригостять морозивом, щоб охолонути від палючого сонця. Нові, сучасні пляжі приємно вас здивують, а якщо вам набридло просто лежати, то можна розвіятись, зігравши пляжний волейбол чи футбол. Те до чого ви привикли у подорожах за кордон, буде доступне і тут.

Активний відпочинок

Активний відпочинок

Лежати і нічим не займатись буде не всім цікаво. Для любителів екстриму і відкривачів нових місць теж буде чим зайнятись. Для вас будуть доступні прогулянки на мото техніці, а саме:
  • лісові подорожі на квадроциклах;
  • екскурсії Шацьким краєм на пітбайках;
  • екскурсії на байдарках по місцевих озерах;
  • кайтсерфінг;
  • віндсерфінг.
І це далеко не все, що вас може зацікавити на відпочинку у Світязі.

Кемпінг

Велика компанія друзів, пісні під супровід гітари і звуки костра, така атмосфера буде по душі для багатьох. А уявіть це все біля чарівного озера Світязь, де ви зможете ще й половити рибу і приготувати юшку. Правда це звучить дуже заманливо? Авжеж! Головне, що даний вид відпочинку також буде доступний для вас, адже в межах району є спеціально виділені місця для кемпінгу, які знаходяться біля самого озера.


Відпочинок на Світязь
 

Вечірки

Хотіли відірватись на повну? Танці, музика, коктейлі при заході і сході сонця. Вечірки під відкритим небом на березі озера, такого не можуть запропонувати нічні клуби великого міста, а в цьому невеликому курорті ви зможете побувати на таких.

Підсумуємо

Думаєте куди поїхати відпочити у карантин? Не думайте, а збирайте компанію друзів або ж забирайте свою сім’ю, бронюйте житло і мерщі на відпочинок на озеро Світязь!

Відпочинок на Світязь


Схожі матеріали:
👁 490
Категорія: Прес-реліз
Теги: відпочинок, Світязь, Курорт




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ