Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


28.12.2015

Всеукраїнський проект «Просто небилиці» 2015 року


Москаленко Таїсія стала лауреатом ІІ ступеня у віковій категорії 13-16 років


Всеукраїнський проект «Просто небилиці» 2015 рокуУ 2011 році International Association of Culture and Art ініціювала в Україні проект, крізь призму якого яскраво помітно творчий потенціал України на перспективу.

Проект, у якому можуть брати участь молоді творці від 5 до 16 років, презентує талановитих юних митців, котрі своїми роботами пропагують креативність думки, нестандартне мислення та пошук нових ідей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківська ЗОШ №1: Готуємось до Нового року

До участі у Всеукраїнському проекті «Просто небилиці» 2015 року надійшло 825 робіт з 20-ти областей України. У конкурсі взяло участь 778 робіт, з них 42 від дітей позбавлених батьківської опіки, що живуть у сиротинцях Львівської області.

До експозиції кращих увійшло понад 180 робіт. Серед них робота учениці 8 класу Гребінківської школи Москаленко Таїси, вона стала лауреатом ІІ ступеня у віковій категорії 13-16 років. Її робота мала назву «Циркове життя».
 






 
Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1


Схожі матеріали:
👁 776
Категорія: Шкільний екран
Теги: Гребінківська ЗОШ №1, Просто небилиці, Москаленко Таїсія




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ