Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


14.07.2015

За отримання неправомірної вигоди на Полтавщині затримано слідчого


Працівника територіального підрозділу міліції затримали 13 липня, під час отримання грошей від учасника кримінального процесу


За отримання неправомірної вигоди на Полтавщині затримано слідчогоПрацівники відділу внутрішньої безпеки Полтавщини спільно з управлінням Служби безпеки України та прокуратури Полтавської області затримали слідчого одного із районних відділів міліції за отримання неправомірної вигоди у розмірі 7-ми тисяч гривень.

Працівника територіального підрозділу міліції затримали 13 липня, під час отримання грошей від учасника кримінального процесу. Відомо, що слідчий вимагав грошову винагороду від потерпілого за якісне проведення досудового слідства у кримінальному провадженні.

Правоохоронця затримано в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України (затримання уповноваженою службовою особою). Відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України (одержання службовою особою неправомірної вигоди). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До уваги водіїв!

Начальник УМВС Олег Бех висловив принципову позицію стосовно реагування на факти порушення дисципліни і законності в лавах органів внутрішніх справ:

-      Ми активно працюємо над очищенням відомства від хабарників і правопорушників, максимально залучаючи всі законні методи і засоби, у тісній взаємодії зі службою безпеки та прокуратурою.

Окремо Олег Бех висловив вдячність громадськості за активну підтримку антикорупційної діяльності.

Слід зауважити, що запобігти протиправній діяльності може кожен, якщо вчасно повідомити про факт за телефонами «гарячої лінії» УМВС: (0532) 517-757, 562-233.
 ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 844
Категорія: Актуально
Теги: Полтавська, слідчий, СБУ




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ