Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


17.11.2014

Залізничники Південної магістралі закликають громадян бути уважними на переїздах


Залізничники Південної магістралі докладають усіх зусиль для гарантування безпеки на залізничних коліях і переїздах


Залізничники Південної магістралі закликають громадян бути уважними на переїздах

За 10 місяців 2014 року на залізничних переїздах Південної магістралі сталося 7 дорожньо-транспортних пригод. В результаті 12 людей загинули і 7 травмовані. Усі ДТП сталися з вини водіїв автотранспортних засобів через недотримання ними Правил дорожнього руху. Для порівняння, упродовж 10 місяців 2013 року на залізничних переїздах Південної магістралі було зафіксовано 9 ДТП, в результаті яких 4 людини загинули і 5 були травмовані.

Залізничники Південної магістралі докладають усіх зусиль для гарантування безпеки на залізничних коліях і переїздах. Упродовж 2014 року капітально відремонтовано 5 переїздів, ще на 5 переїздах тривають ремонтні роботи, виконується обладнання автоматичною світлофорною сигналізацією 2 залізничних переїздів.

Усі залізничні переїзди перевіряються під час обов'язкових комплексних комісійних оглядів. Окрім фахівців служб колії, зв'язку, електропостачання та інших у перевірках переїздів беруть участь співробітники ДАІ, Укравтодору, Укртрансінспекції. На переїздах систематично проводиться заміна шпал і рейок, переїзного настилу, дорожніх знаків, регулювання пристроїв автоматичної переїзної сигналізації. Особлива увага приділяється працездатності звукових і світлових сигналів, а також роботі автоматичних шлагбаумів. Вживаються заходи щодо поліпшення освітлення, деякі з переїздів оснащуються відеоспостереженням. Порушення, які фіксуються відеоспостереженням, передаються на обробку в ДАІ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині зник 7-річний Дмитрик Собакарь разом із мамою

Залізничники закликають водіїв автотранспорту та пішоходів дотримуватися Правил дорожнього руху, бути вкрай уважними на залізничних об'єктах і не наражати на небезпеку свої та чужі життя.



Схожі матеріали:
👁 901
Категорія: Актуально
Теги: переїзд, безпека, залізничні колії




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ