Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


03.03.2022

Збройні сили Російської Федерації – це звичайні боягузи та терористи


Українські захисники боронять нашу країну з неабиякою мужністю та гідністю


Збройні сили Російської Федерації – це звичайні боягузи та терористи

Тиждень тому Росія цинічно напала на Україну. Окупанти, злякавшись поразки, почали порушувати усі воєнні правила та обстрілювати житлові квартали. Тож армією це збіговисько нездар та боягузів назвати не можна.

Українські захисники боронять нашу країну з неабиякою мужністю та гідністю. Ворог зазнає нищівних втрат – близько 9 тисяч вбитих та сила силенна спаленої техніки.

Армія Росії – це боягузи та терористи

Міністр оборони України Олексій Резніков розповів, що вже минуло 168 годин спротиву російським окупантам.
 
"Ніхто. Усвідомте це. Ніхто. Ні в Росії, ні на Заході не вірив, що ми протримаємося тиждень. Єдині, хто вірив – це ми з вами. Дві третини українців до 24 лютого були впевнені, що у випадку повномасштабного вторгнення Росії ми вистоїмо. Сьогодні таких – майже 90%", – додав міністр.

Такий грандіозний результат став можливим після об'єднання усіх українців задля боротьби з ворогом. Резніков зауважив, що захисники вже знищили тисячі загарбників і стільки ворожої техніки, що можна було б озброїти армії кількох країн. І можливості ЗСУ продовжують зростати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Овочі, одяг та засоби гігієни: жителі Полтавщини об’єднались для збору гуманітарної допомоги

Російські окупанти злякалися ганебної поразки й почали вчиняти злочини проти людяності. Вони обстрілюють лікарні, вбивають жінок та дітей. Це вже не армія – це звичайні боягузи та терористи, – зазначив міністр.

За його словами, у нас попереду буде ще багато випробувань. Однак зараз як ніколи в українців є усі підстави бути впевненим у собі. Тому ми обов'язково переможемо.

Схожі матеріали:
👁 576
Категорія: Актуально
Теги: терористи, боягузи, Армія Росії




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ