Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


17.04.2019

Зовнішня реклама в Києві, Харкові виготовлення і монтаж


Чому зовнішня реклама така популярна?


Відкриваючи бізнес, ми будуємо грандіозні плани на майбутнє своєї компанії і це правильно. Адже кожен початкуючий бізнесмен повинен "бачити" до чого він йде. Розвиваючи свій стартап, кожен бізнесмен стикається з питанням яку зовнішню рекламу вибрати, щоб привабливіше виглядати для потенційних клієнтів і яка реклама зовнішня виглядатиме більше презентабельно. В компанії g2-extreme створені ідеальні умови для виготовлення високоякісних рекламних виробів справжніми професіоналами.


Виготовлення лайтбоксів
 

Виготовлення лайтбоксів

Лайтбокс - це світловий короб з рекламним плакатом. Виготовлення лайтбоксов - це важкий технологічний процес що вимагає знання різних видів матеріалів для виготовлення світлової вивіски надійної якості і красивого виду. Вивіска з підсвічуванням є коробом зі світловими модулями усередині і лицьовій частині що пропускає і розсіювальної рівномірно світловий потік, на який встановлюється рекламна інформація.

Є безліч різновидів лайтбоксів:
  • Акриловий лайтобокс - світлова вивіска з повністю світловою особою на яке клеїтися плівка, що самоклеящаяся, із зображенням.

  • Композитний лайтбокс - світлова вивіска з накладною на світлову частину профрезерованої сендвіч-панель з алюмінію-пластика-алюмінію. Така панель не пропускає світло і дозволяє створити світловий ефект тільки з потрібних частин лайтбокса.

  • Баннерний лайтбокс - світлова вивіска, яка виготовляється при потребі виготовити рекламу великих розмірів або для легкої зміни рекламного банера. Для цієї конструкції використовується спеціальний світлорозсіювальний банер для створення рівномірного освітлення усього світлового поля.

  • Фігурний - лайтбокс складної форми. Це можуть бути, як і просто круглі вивіски, так і вивіски із складними криволінійними бортами.

Чому зовнішня реклама така популярна?

Вона дійсно дуже затребувана на сучасному ринку. Цьому є декілька вагомих причин:

Вона чинить правильну дію на потенційних покупців. Якщо людина зацікавлена в придбанні конкретної послуги або товару, побачена реклама його підштовхне.

Наявність підсвічування дозволяє забезпечити цілодобову демонстрацію, що збільшує рівень продуктивності.

Рекламу люди бачитимуть щодня і в достатній кількості. Тут немає можливості перемкнутися як у випадку з телевізором.

Підвищена продуктивність, якщо грамотно виготовити рекламні вироби і правильно їх розмістити.

Професіонали підберуть оптимальний формат реклами, забезпечать швидке і грамотне виготовлення. Ефективність завдяки цьому буде найвищою.

Зовнішня реклама привертає увагу. Головне вибрати оптимальний формат. Електронні табло, перетяжки, стелы, білборди і багато що інше дозволять добитися потрібного результату. При вдалому виборі місця кількість людей, які побачать рекламу, буде дуже солідною.

У нас нескладно отримати комплекс високоякісних послуг

Схожі матеріали:
👁 695
Категорія: Прес-реліз
Теги: монтаж, лайтбокс, зовнішня реклама, харків, Київ, виготовлення




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ