Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


18.06.2018

Зустріч у Гребінківському народному краєзнавчому музеї


Теплі і задушевні слова подяки звучали на адресу гостей від імені місцевих поетів: Віктора Солодовника, Євдокії Розтопіри, Валентини Рябоконь


Зустріч у Гребінківському народному краєзнавчому музеїНапередодні професійного свята Дня медичного працівника в Гребінківському народному краєзнавчому музеї міської ради відбулась тепла і задушевна зустріч медичних працівників з активом музею.

На зустріч були запрошені: заступник головного лікаря Орос К.І., молодий хірург Приходько І.В., старша медсестра поліклініки Крилова Л.О., лікар-невропатолог Гуленко Ю.І., лікарі-педіатри Кіріченко Л.В. та Літв’якова К.М., мама двох відомих хірургів Товкача Ю.В. та Товкача В.В. - Товкач В.О. Товкач В.В. брав участь в АТО, нагороджений за бойові заслуги.

Від імені працівників культури медичних працівників привітала з професійним святом провідний спеціаліст відділу культури і туризму Гребінківської міської ради Ірина Троцька.

Теплі і задушевні слова подяки звучали на адресу гостей від імені місцевих поетів: Віктора Солодовника, Євдокії Розтопіри, Валентини Рябоконь. Вони подарували гостям свої вірші. А діти медичних працівників Богдан Купрій та Анастасія Лисенко прочитали для них вірші і байки. Віктор Пшеничний вітав свою маму Ганну Федорівну, ветерана медицини, яка 50 років працювала акушеркою у пологовому відділенні, а нині їй 91 рік. Він виконав пісню «Очи черные» на слова Є.П.Гребінки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині п'яний мопедист влаштував перегони з патрульними (ФОТО)

Учасники народного самодіяльного хорового колективу «Берегиня» міського Будинку культури подарували гостям чудові пісні.

Від імені гостей Орос К.І. подякувала завідуючій музеєм Безвиненко Л.А. та активу музею за таку цікаву і задушевну зустріч.

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.


Зустріч у Гребінківському народному краєзнавчому музеї


Зустріч у Гребінківському народному краєзнавчому музеї


Зустріч у Гребінківському народному краєзнавчому музеї


Схожі матеріали:
👁 991
Категорія: Актуально
Теги: музей, Гребінка, День медичного працівника




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ