Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


10.11.2015

Зустріч в поетичній світлиці


22 жовтня учні 8 – 9 класів Кулажинської школи зібрались у поетичній світлиці, щоб відзначити 80-річчя з дня народження Бориса Олійника


Зустріч в поетичній світлиці22 жовтня учні 8 – 9 класів Кулажинської ЗОШ І-ІІІ ступенів зібрались у поетичній світлиці, щоб відзначити  80-річчя з дня народження Бориса Олійника. До свята було підготовлено усний журнал «Коли вже народився ти поетом, за все відповідай у цім житті». Школярі ознайомились із  життям і творчістю поета,  декламували поезії, прослухали пісні на його вірші.

  Присутні дізнались багато нового про  видатного лірика, автора чудової поезії. А слухаючи  його твори про матір, багато з яких покладені на музику, багато хто не міг стримати сліз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екскурсія до Переяслава-Хмельницького учнів Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1

Бо естетична цінність його творчості невіддільна від етичної сутності таких вічних категорій духовності, як чуйність, доброта, громадянська гідність, милосердя. Він утверджує кожну окрему людину як найвищу цінність буття. Його поезія – то відчайдушний крик, це біль його душі, котра не сприймає жорстокості,  бездуховності, аморальності.







Схожі матеріали:
👁 1225
Категорія: Шкільний екран
Теги: Кулажинці, школа, борис олійник




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ