Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


01.04.2022

Звернення Митрополита Кременчуцького і Лубенського Миколая та духовенства єпархії


Ми зупиняємо поминання Святійшого Патріарха Московського і всія Русі Кирила


Митрополит Кременчуцький і Лубенський Миколай

Дорогі брати та сестри! В сьогоднішні нелегкі часи звертаємося до Вас з закликом до єдності в час, коли Російська Федерація пішла війною проти нашої країни та її громадян. Ми завжди підтримували, підтримуємо та будемо підтримувати цілісність та непорушність Української землі. У всіх храмах та монастирях Кременчуцької єпархії здійснюються молитви за наших воїнів та за мир в Україні. Також наші храми проводять збори продуктів харчування, медикаментів та речей для військових та всіх потребуючих. Силами єпархії проходять благодійні обіди для переселенців, дітей вихованців реабілітаційного центру та незахищених верств населення.

Ми проти війни, яку розпочала Росія та проти висловлювань РПЦ у відношенні до України та Української Православної Церкви. В такий час ми не почули слів підтримки від Церкви, яка повинна нести миротворчу місію проти війни в Україні. Ми зупиняємо поминання Святійшого Патріарха Московського і всія Русі Кирила.

Духовенство Кременчуцької єпархії підтримує пропозицію скликання Архієрейського Собору Української Православної Церкви, де буде підняте питання урегулювання церковного миру в Україні.

Благословення та милість Господа нашого Ісуса Христа нехай перебуває з Вами.
 
Митрополит Кременчуцький і Лубенський Миколай


+Миколай, Митрополит Кременчуцький і Лубенський


Схожі матеріали:
👁 376
Категорія: Актуально
Теги: єпархія, Духовенство, митрополит, Кременчуцький і Лубенський Миколай




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ