Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


17.07.2014

Звіряче вбивство 17-річної полтавки розслідували іноземні екстрасенси


Майже 9 років тому у Карлівці жорстоко вбито неповнолітню дівчину


Звіряче вбивство 17-річної полтавки розслідували іноземні екстрасенси

Звіряче вбивство 17-річної полтавки Тетяни Оленко стало ключовою темою розслідування у програмі «Слідство ведуть екстрасенси». Майже 9 років тому у Карлівці, що на Полтавщині, прямісінько у самому центрі міста жорстоко вбито неповнолітню дівчину.

 Сама ж Тетяна святкувала Новий рік із подругами. Потім вони пішли до місцевого клубу на дискотеку. За словами подруг, на ранок всі розійшлися по домівках. Проте, дівчина так і не дійшла до свого дому. Близько о 7-й ранку за 1 кілометр від її будинку невідомі нанесли 21 ножове поранення.

За 9 років правоохоронці так і не знайти вбивцю. Тоді мати покійної дівчини Тамара Ревенко звернулася до екстрасенсів, маючи надію, що вони допоможуть розкрити справу. Так, допомогти приїхав іноземний екстрасенс Хаял Алекперов родом із Азербайджану, а також Жанна Шулакова із Харківщини.

Поспілкувавшись із родичами загиблої, знімальна група вирушила до Карлівки. Саме там на півдорозі вони ледве не потрапили в ДТП, -  їх підрізала автівки. Екстрасенси відчули, що це якийсь знак.

Серед підозрюваних був вітчим дівчини, а також її коханий хлопець, який збирався на ній одружитися. Серед тих, хто міг скривдити Тетяну, потрапив і серійний убивця Руслан Худолій, який народився неподалік містечка. Проте, у кожного із них було алібі.

Екстрасенси зазначили, що дівчата щось знають, але з невідомих причин приховують цю інформацію. Як з’ясували екстрасенси, до дівчини того вечора «приставали» невідомі. Потім вони «побачили», що вона сідає в машину, а потім ніби біжить від неї, а за дівчиною кілька хлопців. Один із них завдає їй удару по голові, але не смертельного.

Правоохоронці розповіли, що дійсно після експертизи було встановлено, що їй наносили удари. Один із екстрасенсів зазначив, що її зґвалтували. Міліціянти підтвердили зазначені слова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Лубенщині жнивують, уже намолотили понад 6 тис. тон зерна

Екстрасенси не змогли назвати хто це був, але описали молодика: людина з темними очима, у неї була каблучка та хрест, був у спортивному одязі, до 30 років.

Один із екстрасенсів зазначив, що ніби ця людина психічно хвора, а також, що всі, хто тут знаходиться, знають хто це зробив, але мовчать, бо бояться розказати…Ця людина уже була під підозрою.



Схожі матеріали:
👁 3236
Категорія: Актуально
Теги: Полтавщина, Карлівка, екстрасенс, вбивство




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ