Форум Grebenka.com
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Гребінківський форум » Форум Гребінки » Діла амурні » Кохаю одруженого, заміжню (Що робити якщо кохаю одруженого чи заміжню? Як жити коханкою)
Кохаю одруженого, заміжню
Анастасія
Дата: Субота, 30.04.2022, 00:57 | Сообщение # 1


Группа: Гости





Хотіла б поділитися наболілим, почути пораду і просто відчути себе трохи краще.

У зв'язку з карантином, я втратила роботу. У вересні я знайшла роботу яка не за моєю спеціальністю, але дає гроші. Скажу відразу що до цього на моїй роботі був переважно жіночий колектив, тут 50/50. Головний по моїй ділянці, чоловік 37 років. з рештою дівчат.

Через якийсь час, я стала помічати, що мене тягне до цього чоловіка. Я одружена, він теж одружений у нас діти ровесники з ним. Найдивніше в цій ситуації ще те, що чоловік абсолютно не мій типаж. Мені завжди подобалися високі, стрункі чоловіки, нібито програмістів (такий інтелігентний вигляд) якщо знаєте про що я. Тут чоловік із зайвою вагою, з пивним животом, не поголений, є навіть уже сивина. Великий кремезний, тип лісоруба в клітковій сорочці. Вічно в засмальцьованому одязі (відбиток роботи). І я кожну зміну дивлюся на нього, і не розумію, що ж у ньому такого, приходжу додому там чоловік у чистому одязі доглянутий і не тягне. Одного разу під час сексу я уявила, що мене має цей чоловік, грубо зверху лежить на мені всією своєю вагою, і чоловік був здивований від того як я скінчила. Оргазм був феноменальний. Ситуація мене дуже напружує. Тому що викинути чоловіка з думок не виходить.

Сам чоловік увагу виявляє до мене (то доторкнеться, то як щось скаже щось миле, один раз обійняв мене, сам ініціює розмову), але на цьому все. Так само мило він може спілкуватися з іншою моєю змінницею. Тобто я для нього така сама, як і інші. Єдине в його поведінці дивне, що я помітила, що коли я спілкуюся з іншими чоловіками (по роботі) він намагається втрутитися в наш діалог і розбити його. Або веде чоловіка у справах чи мене веде. З іншими жінками такого немає, принаймні, не помічала. Оскільки він обіймає керівну посаду, то й роздає люля. Але за той час, поки я працюю, він зазвичай спокійно зі мною каже, робить зауваження у формі прохання так більше не робити. Хоча на моїх колег жінок підвищували голос, був мат.

Звичайно це все, напевно, спроби мого мозку виставити ситуацію як мені хочеться. Мені б хотілося, щоб він мене виділив, помітив. Але що ж далі? Обидва сімейні, це тільки коханцями? Якщо чесно я у своїй голові вже прокручувала думки про інтим з ним. Але якби він хотів мене затягнути в ліжко, думаю, він би застосовував різні хитрощі, тим більше становище начальника дає волю для цього. Тут я розумію чоловік просто нагулює апетит фліртом на роботі.

Зараз закінчується другий місяць весни, мені б хотілося перестати про нього думати, але я не можу. Начебто і не дівчинка, і є чоловік під боком, і не поганий, та все не те. Заміжня жінка. Тим більше в такому, добре був би Аполлон якийсь.

Тут я чекаю порад, як мені бути в даній ситуації.

Змінити роботу найближчим часом не варіант, зручний графік, відсутність вакансій.

Просто слова, забий, у тебе є чоловік не працюють. Інакше я тут не писала б.

Або, як мені запропонували в анонімній групі в соціальній мережі, запропонуй йому секс прямим текстом, ну це для мене теж дивна ситуація. Приходжу я на роботу і кажу: привіт Олег Петрович (ім'я вигадане) може сьогодні ви мене трахнете? Ну що за марення. Звичайно я пробувала з ним загравати, чоловік теж фліртує у відповідь, але в рамках. Тобто флірт далі слів не йде нікуди, хоча на словах з його вуст вже було, згвалтує, поімею, хочу тебе, став на тебе.

Але за підсумками кожен після роботи сідає у свою машину та їде до своєї родини.

Дам трохи пояснень, що стосується ситуації, описаної вище. Приклад, я десь накосячила на роботі, йому довелося виправляти мої косяки, і він підходить і каже, так за те, що зробила я зараз поведу тебе до себе і там зрозумію в грубій формі, тому що ти мене сьогодні вже поімєла. Або яке плаття у мене аж підвівся.
 
Гість
Дата: П`ятниця, 15.12.2023, 23:49 | Сообщение # 2


Группа: Гости





Закохатися в одруженого чоловіка може бути дуже боляче. Він може здаватися ідеальним чоловіком, але обставини не на вашу користь. Коли ви любите одруженого чоловіка, важливо знати, як керувати своїми емоціями, тому що ви проходите через періоди болю, ревнощів і щастя. Крім того, вам доведеться встановити обмеження, щоб захистити себе. Оскільки ваші стосунки можуть бути тимчасовими, важливо також зосередитися на досягненні майбутнього, яке зробить вас щасливими, з чоловіком, якого ви любите, чи без нього.
 
Гребінківський форум » Форум Гребінки » Діла амурні » Кохаю одруженого, заміжню (Що робити якщо кохаю одруженого чи заміжню? Як жити коханкою)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
Код безпеки: