Форум Grebenka.com
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Гребінківський форум » Форум Гребінки » Діла амурні » Закохалася в одруженого чоловіка. Як кинути його незнаю (Як кинути його незнаю)
Закохалася в одруженого чоловіка. Як кинути його незнаю
butterfly
Дата: Четвер, 05.01.2023, 08:21 | Сообщение # 1


Группа: Пользователи
Сообщений: 1
Статус: Offline
Перебуваю у стосунках із чоловіком. Йому 45, був одружений один раз. Нині живе із співмешканкою. Але не одружений, дітей немає. В мене дочка. В розлученні. Мені 36. Він почав за мною доглядати 4 роки тому. Разом ми майже рік. Щодня зідзвонюємося, листуємося, доброго ранку, добраніч і т.д.

Я бачу що я йому не байдужа, але ніяких дій він не робить. Коли заводжу розмову про наші з ним стосунки, і про те, що ми так скоро розлучимося, якщо щось не зміниться, він тільки й відповідає, що я поспішаю, що не так легко ухвалити рішення, що всьому свій час. Взагалі я зрозуміла, що йому нафіг нічого не треба.

Але так любити сили більше немає. Як його кинути, адже так важко розуміти, що його більше не буде в моєму житті. Як себе налаштувати на розрив із одруженим чоловіком?
 
Гість
Дата: Середа, 13.12.2023, 21:47 | Сообщение # 2


Группа: Гости





Перш за все, треба спробувати поставити себе на місце його співмешканки. Вторгнення в чужі відносини приносить багато болю і страждань всім її членам. Найчастіше жінка здогадується про зради чоловіка, сильно мучиться. Вона живе з незагоєною раною, черговим рубцем на своєму серці. Іноді жінка терпить зраду чоловіка заради дітей і матеріального благополуччя.

Необхідно згадати всі негативні емоції, пов’язані з цією людиною. Можна записати на листочку всі негативні епізоди. Варто загострити увагу на всі недоліки коханого.

Пристрасть поступово вщухне.

Необхідно усвідомити неминучість розриву зв’язку і ретельно продумати всі дії.

Одна справа — періодичні побачення, зовсім інша — спільна життя.

Ваш обранець навряд чи залишить свою співмешканку. Якщо б він хотів з нею розлучитися заради Вас, то давно б уже пішов від неї. Всі його виправдання безпідставні. Обіцянки будуть сипатися завжди, але ніколи не здійсняться.

Лицарем на білому коні його точно не назвеш.

Психологи рекомендують різко змінити свою поведінку: перестати жити його інтересами, піклуватися про нього, припинити листування і дзвінки.

Демонстрація повної байдужості теж діє безвідмовно. Вимога дорогих подарунків, вечері в шикарних ресторанах, спільних подорожей, капризи, сварки із-за дрібниць посприяють віддалення коханця.

Чоловіки хочуть легкого спілкування. Їм хочеться розвіятися. До нервових перевантажень вони не готові. З метою розриву відносин можна влаштовувати істерики і скандали, щодня дзвонити до нього зі сценами ревнощів. Незабаром у чоловіка з’являється роздратування, він буде намагатися уникати зустрічей з Вами.

На побачення бажано приходити без макіяжу, гарної зачіски і в простенькій одежі. Такий образ відштовхне звик кавалера до охайною і привабливої зовнішності пасії.

Сказати про розставання відкрито



Повідомити несвободному чоловікові про розрив зв’язку найкраще відкрито. Бажано це зробити в делікатній формі. Будь-які почуття необхідно контролювати. Дівчина повинна проінформувати про своє небажання перебувати постійно на другому плані. Вона не хоче приносити біль іншій жінці. Неэгоистичный чоловік зрозуміє весь трагізм ситуації, відчує, наскільки дівчина нещасна.

Вмовляння про відновлення любовної зв’язку слід одразу припинити. Обіцянок в такі хвилини буде дано багато, але навряд чи чоловік виконає хоча б одну з них після відновлення відносин.

Довести задумане діло до кінця допоможе репетиція перед дзеркалом. Бажано написати всі свої думки на листочку, потім прочитати вголос, виплеснути всі емоції, які у вирішальний момент слід притримати. Кілька разів відрепетируваною монолог дозволить виголосити промову впевнено і чітко.
Прикрепления: 1545925.jpg (48.8 Kb)
 
Гребінківський форум » Форум Гребінки » Діла амурні » Закохалася в одруженого чоловіка. Як кинути його незнаю (Як кинути його незнаю)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
Код безпеки: