|
Зустріч з хлопцем без інтиму
|
|
Лисенок8 Виктория Углянцева |
Дата: Понеділок, 07.04.2025, 22:13 | Сообщение # 1 |
Статус: Offline
| З хлопцем зустрічаємося 2 роки і за цей час не натяку на інтим. Нам по 24 роки. Він пішов до армії після місяця стосунків. Повернувся і далі поцілунків не заходимо.
Виправдовувала ситуацію. Спочатку місяць - це мало для сексу, потім з армії повернувся (за ідеєю рік без жінки повинен хоч якось розігнати), далі проблеми по роботі і немає місця (я живу з батьками і він з мамою).
Тут я запропонувала з'їхатися, є квартира, але там треба забратися капітально. За місяць така порожня квартира не було навіть натяку, хоча убиралася я в коротких шортах. Відчуття, що я просто одна з ким можна поцілуватися, при цьому розлучатися він не хоче
|
| |
| |
В'ячеслав |
Дата: Понеділок, 07.04.2025, 22:20 | Сообщение # 2 |
| Хлопець у Вас дуже нормальний. Хлопець Вас не на якийсь час короткий хоче, хоче з Вами створити сім'ю, сім'ю міцну і щасливу. Зрозумійте це правильно. Коротке ставлення секс і Ви залетіли і що хто куди, Ви з чим, з батьками живете і житимете, зрозуміло батькам не дуже буде комфортно, Вам допоможуть, але Ваш хлопець оцінив все на перед.
Секс потім діти це відповідальність серйозне, він мабуть розуміє нормально. Так що подумай добре та оціни ситуацію серйозно. Бажаю Удачі та Міцного сімейного життя.
|
| |
| |