Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

28.05.2011

До першого ювілею - залоті медалі чемпіонів!



До першого ювілею - залоті медалі чемпіонів!

Саме десять років тому у Гребінці вперше з'явився жіночий футбол. Завдяки старанням тренера Володимира Леонідовича Жили, захоплені футболом дівчатка об'єдналися у клуб "Надія" при ДЮСШ.

Цю ініціативу підтримав тодішній голова райдержадміністрації Анатолій Іванович Гавриленко. Він не полишає "Надію" і сьогодні, не зважаючи на те, що вже не обіймає керівних посад.

Анатолій Іванович допомагає футболісткам і словом, і ділом, щороку виділяє кошти на оздоровлення спортсменок влітку. А це вже стало традицією, що дівчатка кожного літа разом з тренером відпочивають та тренуються біля моря.

Такі спільно проведені збори здружують команду та позитивно впливають на фу клубу. Результатів довго чекати не доводиться. Минулого року "Надія" брала участь у Всеукраїнських змаганнях "Діти - олімпійська надія України". Після перемоги у зональному колі, вся команда дівчаток 1994-1995 років народження була нагород жена безкоштовними путівками до відомого д итячого оздоровчого табору" Молод а гвардія".

Та і цього ювілейного року великі перемоги посипалися, наче золотий дощ. На початку травня молодша група футбольного клубу (дівчатка 1998-1999 років народження) стали чемпіонами України в своїй віковій групі.

А ось 12-14 травня відбувався у Кобеляках фінал першості України з футзалу серед дівчат 1996-1997 років народження. Спорткомітет Гребінківської райдержадміністрації виділив кошти для проживання, харчування та участі у цихзмаганнях нашого футбольного клубу. Сильні команди Черкас, Донецька, Луганська, Сум, Луцька приїхали на Полтавщину за перемогою.

Та завзята команд на гра, майстерні передачі та точні удари по воротах суперника нашої "Надії" взяли гору, гребінківки стали чемпіонками! Ви хочете познайомитися з ними? Будь ласка!

Ось їх імена: капітан команди Вікторія Соломаха, Вікторія Роздобудько, Дар'я Згуба, Марина Сухан, Анна Цвєткова, Ліза Черненко, Оксана Гуртовенко, Юлія Шевченко, Марина Чебаник, Тетяна Овраменко, Богдана Бара, Анастасія Мухіна. (на фото)




Чемпіони України Надія» Гребінківської ДЮСШ футзалу - команда


Звичайно, велика заслуга тренера у чемпіонських перемогах команди. Володимир Леонідович працює у ДЮСШа шістнадцять років. Батьки його вихованців дуже вдячні тренеру за увагу до дітей, талант у спілкуванні з ними, якз рівними.

Дівчата, якихчасто називають "пацанками", знайшли місце, де вони почуваються комфортно і впевнено, де їм щод ня цікаво. Чи не переконливий приклад такого розуміння - спільний командний від починок на березі Чорного моря кожного літа. Ви таке часто зустрічаєте?

Щоб вчитель і влітку піклувався про своїх вихованців? Причому не завжди вдається домовитися про відпочинок в оздоровчому таборі. Так вісімнадцять гребінківців відпочивали окремим загоном три роки поспіль під Одесою у таборі "Зорька". А в інші роки Володимир Леонідович домовлявся про проживання та харчування дітей на квартирах.

Так відпочивали у Морському під Судаком, у Скадовську, у Геническу. Але щоранку всі збиралися на зарядці біля моря. Тренування на свіжому повітрі під шелест хвиль запам'ятовуються дівчатам на цілий рік.

А от цього року команда футбольного клубу "Надія" збирається за кордон. На початку липня у Словаччині, у місті Прешов буде проходить Міжнародний футбольний турнір. Володимир Леонідович зараз займається оформленням необхідних документів для поїздки.

Такі подорожі вимагають значних коштів, які погодилися надати батьки дівчаток. Звичайно, кожного разу команда сподівається на підтримку з боку керівників та спонсорів, адже дівчата захищають честь рідного міста, району, області і, навіть, своєї країни.

Та чомусь спортивні змагання школярів не фінансуються відділом освіти, як участь учнів в обласних олімпіадах Іноді дівчат-футоолісток сварять в школі вчителі за відсутність на уроках через змагання. Але. незважаючи на це, команда існує і перемагає суперників вже 10 років підряд!

Ентузіазм та любов до своєї професії тренера лише допомагають рухатися вперед команді, не зупинятися на досягнутому та підкорювати нові горизонти.

З ювілеєм вас, "Надія"! Нових вам перемог!

Схожі матеріали:
👁 1620
Категорія: Новини Гребінки
Теги: Надія, футзал, ювілей, футбольний турнір, золті медалі. чемпіони




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця
В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ